Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
Nem tetszik a ház maga sajnos
A Cfi házak még egész tűrhetőek, de állítólag hulladék anyagból vannak. Cserébe olcsóak, igaz kinézetre megosztják az embert. A belső elrendezése viszont kevésbé kompromisszumos, legalábbis amelyikkel szimpatizáltam.
A tápot szólták le benne, hogy azzal viszik őket vissza gariban. Kérdés mivel nyúzták ezen 150W-os csodákatdabadab: szemeztem vele én is, mert az egyik legjobb megoldás, ráadásul monitor mögé is beépíthető. Viszont elég borsos, s az optika vinyó pároshoz mint írtam ragaszkodtam.
viszatérve az előbbi Abee házhoz, hát a felkelő nap országában 27ezer jen, ami sok jót nem ígér. Igényes, kicsit lian li érzést keltő, s pont emiatt extra drága
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest