Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
Ja, 2014-es slideokon még ott van a Micron, azóta valahogy eltűnt, ahogy a HMC elnevezés is az Intel környezetéből. Amit meg az előbb linkeltem az Intel oldaláról, abban ezt írják:
Multi-Channel DRAM (MCDRAM) is proprietary, high-bandwidth memory that physically sits atop the family of Intel Xeon Phi processors, code named Knights Landing.
High-Bandwidth Memory (HBM), which is compatible with JEDEC standards, is high-bandwidth memory designed for a generation of Intel Xeon Phi processors, code named Knights Hill.Szerk.: szóval visszatérve az eredeti felvetéshez, szerintem minden jel arra mutat, hogy az Intel kukázta a HMC-t.
-
Goose-T
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
Nem látom, hogy bárhol is említené az Intel a HMC-t a Xeonok vonatkozásában. Inkább HBM-et írnak.
-
Goose-T
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
Ideje frissíteni a tudásodat, mert a Xeon Phi-ben (Knights Landing) MCDRAM van, ami a HBM egy verziója, és nem HMC. (Bár írtak hülyeségeket is, de sok cikket átolvasva nekem úgy tűnik, hogy kukázták a HMC-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Linux Mint
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest