Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Arra utaltam, hogy a lányok nem helyesek, és nem jóképűek. Bár igazából nem tudom honnan szedtem, hogy ezeket fiúkra mondják. Valakinek elhittem. Ha tévedtem, akkor tárgytalan.
Döntsd már el!
Szóval nem tetszik annyira, hogy egy életet leélj vele, de nem ez alapján választod ki, hogy kivel éled le. És szerintem arra gondolt mindenki. De ha nem, akkor rosszul fejezik ki magukat.
Amúgy hasonlít az egyik ukrán almaszedő lányra, akinek minden vágya volt hozzám jönni feleségül.
-
Soulles
aktív tag
válasz
macilaci78 #49 üzenetére
Már a "korrektor" Úr is??? Ezt a pajzán fórumot!!
Szerk.: ide még mindig megéri vissza-visszanézni
-
trufa12
addikt
Hát erre csak annyit tudok írni hogy, ha úgy hozza a helyzet akkor...........
De egyértelmű szerintem senki sem arra gondolt hogy egy életet leélne vele ...
Az asszonyt egyébként sem feltétlen úgy választja ki az ember hogy mennyire helyes, cuki
jó bőr, és stb... hanem hogy úgy egyben ahogy van milyen..
-
-
Soulles
aktív tag
Srácok, ez nem AZ az oldal...
-
Akula
őstag
A termék kéne a f@..nak, de a csajt nagyon elkapnám! Elég helyes.
A gyerek meg valami szerencsétlen beltenyészetes idióta. Az első puszinál még azt sem tudta mi történt, de utána is elég nyominger volt. Jó, jó, nem arról van szó, hogy Rocco Siffredit kell megidézni, de egy kicsit talán viszonozni azt a csókot rendesen.(#22) Aventyr: +1
-
Soulles
aktív tag
És semmi eksön??? Ezek a mai reklám filmek sem az igaziak már...
-
brd
nagyúr
A címre: nem csodálom, én sem szeretem sötétben csinálni.
-
_Scythe_
aktív tag
Gondolom azért veri ki a biztosítékot, mert egy sima fiúról meg egy sima lányról van szó...
-
gabor7th
addikt
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Azt akarták, hogy mindenkép megnézd a reklámot.
-
törölt tag
Philips Hue-ból az E27 kezdőcsomag, igaz, távirányító nélkül (viszont Logitech Harmony integrációval), kb. ugyanennyibe kerül. Továbbá az rugalmasabban bővíthető, és azért többet is tud, jó külsős alkalmazások léteznek hozzá. Azt hiszem, netkapcsolat sem kell neki, belső háló elég.
Szeretem az Ikea termékeit, de nálam ez a Qi töltőjükhöz hasonlóan egy kicsit félrement.
-
Aprósólyom
addikt
Hát érzéketlen, de azért nem veri ki a biztosítékot. A svédek nem egy érzelgős lények, szóval ha szerelmi kapcsolatról van szó, nem ők fogják a legjobb mozgóképet összetenni.
Amúgy meg szerintem nem elég kreatív az IKEA-hoz képest. Ennél sokkal többet vártam volna. Se nem üt, se nem poén, se nem megbotránkoztató... olyan semmilyen. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
macilaci78 #61 üzenetére
Bakker, akkor nekem okoslampam van. Bekapcs utan fel percig egy nagy budos lofuttyot sem latok. Cserelem is, ha talalok dizajnban a lampaba passzolo egot.
-
-Skylake-
addikt
Akinél ez kiveri a biztosítékot az költözzön bzmeg a holdra, de ne a föld felé néző oldalára.
-
gyulank
addikt
Én is, de nem a reklámon, hanem a buzi szalonon, mert hát már nincs szó, ami nem azt jelenti, hogy buzi, de a buzit nem lehet használni, mindezek helyett, meg sokan se vagyok, meg te se, úgyhogy nem jogos.
Egyébként: "Téma: [Re:] Az IKEA okos égős reklámfilmje sok helyen kiveri majd a biztosítékot"
Tehát minden más off, csak az nem amit töröltek. -
tiv83us
veterán
Az offot es a nem szalonkepes hsz-eket toroltem. Ezeket a jovoben kerulni plsthx.
-
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
Ez így akkor is hülyeség, akármennyire el próbálom hinni. Mert csók mindenbe van. Ezért ez nem veri ki. Maradt az, hogy heterók, meg fehérek, és milyen kirekesztő, hogy nem buzik, és/vagy vegyes rasszúak.
De aki meg az ellenkező oldalon van, annak az verné ki a biztosítékot, ezért hitte, hogy négerek vannak benne. De ebben is kisebbségben vagyunk. -
lappa86
aktív tag
Pontosan ezért nem szabad elmerülni a bulvármocsárban és ilyen címet adni egy cikknek: mert az összes alufóliacsákós mentálisan zavart nekiáll hőzöngeni. A kommentek 90%-a erről szól, gratulálok a cikkírónak!
-
tecsu
addikt
válasz
macilaci78 #61 üzenetére
Meg bugos lesz vagy vírusos, esetleg meghekkelik.
-
lappa86
aktív tag
Ahogy vannak helyek, ahol az embereknek egy tál rizsre sem telik, nemhogy elektronikai eszközökre. Akkor ezentúl várhatóak lesznek az "Ezt az okostelefont sok helyen nem tudják megengedni magunknak az emberek" vagy az "Ez a gamer egér egy zimbabwei paraszt egész éves fizetésébe kerül" és hasonló címek?
Egyre undorítóbb, amit műveltek a kattintásokért.
-
Dedicted
tag
Készithettek volna forgatható asztallábbal is ,vagy székbe épitett szenzorral ami adna infot hogy beleűlt valaki ,vagy papir érzékelőt hogy csak akkor égjen felette amikor olvasni valója van ,megtoldva fejmozgást érzékelővel hogy oda világitson amerre/ahova mozdúlna a feje ...
-
Béééla
őstag
Csak nekem óriási baj hogy csak iOS/droid appal lehet konfigurálni, és nincs egy nyamvadt web interfész?
(azon felül hogy az n+1. botnet-jelölt a netre kötés miatt)Kapcsolók nincsenek is a rendszerhez?
-
Dedicted
tag
válasz
kriszpontaz #9 üzenetére
azt biztos nem engedték ott mert a reklám az addig tarthatott ,de mi lett volna ha elgurul (nem a bogyó,hanem)
a forgatott kapcsoló ? -
takacsbotond
őstag
Nem elég, hogy fehérek, még heteroszexuálisok is? Be kéne tiltani ezt a reklámot a demokrácia nevében!
-
JanR
addikt
Ja, eléggé kiverte a biztosítékot, mert a csávó egy balfa**
Rámozdul a csaj, aztán irogat tovább.. -
tecsu
addikt
Azt hittem, hogy fekete szereplővel lesz a reklám vagy ilyesmi, ezért a cím.
-
Diokhan
addikt
Szerintem jópofa...!
-
DemonDani
addikt
Elefant rendszeresen ilyen címekkel szórakozik, szerintem igazán le lehetne már erről szokni, mert ez az, ami kiveri a biztosítékot, nem a reklám.
Nála minden második cím véleményezés, ami eleve nem túl profi (jó tudjuk, hogy a profi újságírás nem is itt kezdődik, de azért bulvárba fordulni?), ráadásul olyan érzékkel adja ezeket a címeket, hogy előbb esik piros hó, minthogy egy címe megegyezzen a tömeg véleményével.
-
törölt tag
Én nem értem mi ezzel a reklámmal a probléma. Már tévében is adtak 1000x botrányosabbakat (már ha ezt annak lehet nevezni). Egy dologban vagyok biztos. Az a fiú hülye. Még kezdeményeznie sem kellett volna....
-
dabadab
titán
válasz
flashpointer #28 üzenetére
A LED-es égők annyira nem újdonságok, ezen a téren valószínűleg sok újat nem hoznak, illetve lesz (pontosabban már van) egy csomó ilyen égő, mindegyik más-más speckóval, meg lehet nézni.
-
kromatika
veterán
Nem ver ez a reklám film semmit.Esetleg a kis srác majd utána..DDD
-
dabadab
titán
Ezek a LED égők tipikusan 5 - 15 W teljesítményűek, egészen biztosan nem fogják levágni a biztosítékot.
Alapvetően az a kérdés, hogy van-e rendes specifikáció a cucchoz, vagy csak a gyári (nyilván elég limitált tudású) app-pal lehet használni, esetleg még ez megfejelve azzal, hogy az app meg a hub nem közvetlenül a helyi hálón, hanem valami külső szerveren keresztül kommunikál.
-
-=MrLF=-
senior tag
ááá ez így lehetetlen, azt hittem eltűnnek az asztal alatt és lámpa leolt.
-
vaakuum
addikt
válasz
Mondjuk egy bimbót is odarakhattak volna, tekergetésre az is változik
Vagy a csávókám a hölgyikén "állíthatta" volna be a fényerőt. Mondjuk a bal a fényerő, a jobb meg a szín, vagy valami ilyesmi... -
-
Fajin kis csaj.
#32 0P1
A franciák amúgy is mindig szürcsögnek és harákolnak... gusztustalan egy népség! -
sTERNI
senior tag
Semmi kivetnivalót nem találok a videóban. Divat lett a mindenen megbotránkozás, de remélem túlesünk majd ezen is, lehetőleg minél hamarabb.
-
DonCosta
tag
válasz
Valószínű a teljesítményével van baj... Az veri ki a biztosítékot
-
0P1
aktív tag
Franciaországban pedig tilos vonaton csókolózni.
Mondjuk olyannak voltam minap szem- és fültanúja egy elővárosi vonaton, hogy kezdtem megérteni a franciákat, hogy mi késztette őket ennek a törvénynek a bevezetésére. Egy idősebb pár olyan feltűnően és kifejezetten hangosan, meglehetősen gusztustalan módon csókolózott a tömött vonat közepén, hogy majdnem mindenkinek kött az ebéd vissza ,,,,
-
Istenem, már megint ez a clickbait-es meg bulváros elégedetlenség...
Inkább ezerszer ezek a címek, mint a konkurencia
- "Elképesztő..."
- "Egyedülálló..."
- "Kiszivárgott..."
- "Idő előtt nézheted meg..."
- "Mindenki dobjon el mindent..."
- "Bréking: ..."stb. címei.
(#28) flashpointer
A fogyasztás és fényerő a rendszerbe illesztett lámpatestektől függ. Lehet válogatni. -
sad_Vamp
őstag
válasz
buvartacsko #10 üzenetére
Szerintem ez jó clickbait volt... a múltkorival ellentétben.
-
flashpointer
őstag
csak a termek legfontosabb specifikacio maradtak ki a hirbol, az mar hogy mennyit fogyaszt meg milyen fenyereje van mar nem is fontos csak hogy tekergetesre valtozik...
-
Z_A_P
addikt
Okos ego, az...
-
ViZion
félisten
válasz
kriszpontaz #9 üzenetére
+1, ez igazi homár. Mondjuk a csajjal is lehet vmi, h ilyen nyomi gyerekre mozdul, aki a csók után olvasgat tovább... ehh, ki fogunk halni
Aventyr: fenti két sorban leírtam. Gondoltak rájuk, ez a "fiú" homár.
-
Alpi.
addikt
Nem értitek ! Nem vagytok elég liberálisak ! Ezek nyilvánvalóan heterók. Mi van a homikkal ? Rájuk nem gondol senki ? Ez itten a gond, kérem szépen...
-
Yocee
aktív tag
Áh, lehet, hogy testvérek....
-
hemaka
nagyúr
Semmi gond nincs vele.
-
flash-
veterán
igen , kiveri a biztit egyeseknél: mert a ballib média, és a liberális "értelmiségi" majd nemsoká jön háborogni hogy kirekesztő ez a reklám hogy csak fehér férfi és fehér nő csókolózik benne, nem pedig arab és néger férfi...
de ez így van jól, a videón látottak az egészségesek, minden más aberrácció
-
-
MZperX75
addikt
"vannak helyek a világban, ahol a férfiak és a nők nyilvános helyen egymás kezét nem foghatják meg..."
Meg olyan is ahol a főtéren a "bűnösöket"nyilvános kivégeznek,akasztás fejlevágás stb.....kéz láb nyisz...
Na ezt szóval kattintás szaporításra találtad ki ,valld be nyugodtana mellé dumálás helyett..
-
Patice
nagyúr
Amúgy egy "okos" lámparendszer vezérléséhez minek internet? Helyi hálózat nem elég neki?
-
vedini
őstag
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
lehet velünk van a gond, vagy amire még gondoltam, hogy rossz videó lett belinkelve
-
elefant
őstag
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
hát nem azt mondtam, hogy engem zavar
-
nubreed
veterán
Miért is veri ez ki a biztosítékot? Szerintem semmi gond nincs vele. A szenteskedő prűd emberek pedig húzzák le magukat a wc-n.
-
Olajka02
aktív tag
Kövi részben kú*nak...
-
kriszpontaz
veterán
Érdekes egy ingerküszöbe van annak akinél ez kiveri a biztosítékot.
-
MZperX75
addikt
Nekem tetszik,mi gond vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A most debütáló Trådfri termékcsaládot népszerűsítő reklámfilmben egy fiú és egy lány igen-igen közel kerül egymáshoz.
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest