- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
Az a baj, hogy sok cég nem fogja fel, hogy ezt az irányítási formát a helyén kell kezelni.. Ha bedobom magam az ágyba, és onnan korlátozottan akarom elérni a kijelzőt, azaz mint itt is a videón, hogy egy-egy kattintással indítom, állítom le, zárom be, ha vége, az még ok.. de komoly munkához, játékhoz, nem használható hosszú távon.. nem is fogja senki. Ez kiegészítheti a meglévő megoldásokat, bizonyos szűk speciális sávban, de ennyi. Aki a józan ésszel szembe megy és azt reméli, hogy itt valami forradalmi változás előtt állunk, az csúnyán orra fog bukni.
-
Alchemist
addikt
Béna ötlet, nem nagyzenekar a kütyü, hogy vezényelni kelljen neki.
Sokkal elegánsabb lenne szemmozgással és némi fejbiccentéssel vezérelni...
-
Dany007
veterán
válasz
The Exiled #19 üzenetére
A Leap Motion más kategória.
Ott a szenzornak közel kell lennie hozzád. Nagyjából 20-50cm-re van a kezed alatt a szenzor és az figyeli a mozgásokat.
Itt meg, ahogy látom egy kamera figyel... Így elérhető a nagyobb távolság is. -
kromatika
veterán
igéretesnek hangzik.
-
Dany007
veterán
HTPC-hez otthonra vajon lehet majd használni? A távolság / pontosság itt a kérdés (nekem).
-
Engem inkább egy olyan videó érdekelne, ahol egy tipikus, valós környezetben, este, sötét szobában, energiatakarékos izzó mellett, egy nem-pirosra-lakkozott-körmű akárki teszteli...
-
wolfman
veterán
Ilyeneknél egyből eszembe jut, hogy finomabb mozdulatokhoz ez bizony egyelőre használhatatlan. Látszik mennyi a késés a kézhez képest, meg mekkora batár gombokat kell kivetíteni, hogy azt el is lehessen találni. Mondjuk filmekben való tekeréshez (csúszka) is csak elég sután lehet használni. 'Musthave' faktor megvan, csak lehet huzamosabb idő után inkább idegesítő lenne mint hasznos.
-
big-J
őstag
Jó pár csapnivaló tapipadnál szívesebben nyomnám így, az biztos.
-
ló úr
őstag
Szerintem meg igenis jódolog ez
Sokkal kényelmesebb mint távirányítót fogdosni, kontrolleren izzasztani a kezem+gyorsabb is
-
Kalamona1
tag
nem tudom én nem igénylem ezt a hadonászós dolgot. És szerintem a társadalom nagy része sem. Nem hiszem hogy ez nagyon elterjedt lesz. Max feslőkategóriában hogy ott tudjanak valami extrát adni. De szerintem az ilyen gépek vásárlóinak 90% csak arra fogja használni hogy mutassa haverjának nézd nekem mit tud a mobilom/tabletem . De valós érdemi használatban nem lesz.
-
HuMarc
veterán
Nekem ezzel az a gondom, hogy sokkal kényelmetlenebb a levegőben hadonászni, mint
a) kontrollert
b) touchpadet (akár mobilon a képernyőt is)
c) egeret is billentyűzetet fogdosni. -
Ygg
senior tag
Induljon csak be a fejlődésük, ez jó dolog lesz.
-
Az eyeSight lesz ARM hadonászós rendszere
Feladat:
Honnét hiányzik egy határozott névelő...?
-
Sanya
nagyúr
dejólesz, majd legyezhetjük a telefonokat, nem csak ujjal izgatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- Akciókamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged