Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Az gáz, ha előbb vettem észre a kevesebb sharpening-et, mint a melltartó (hálóruci) hiányát?
-
mr.janyka
csendes tag
miért nem tudok építeni, fejlődni ? Pedig van egy csomó mindenem(kaja, arany, ...)...!? Segítenétek egy kicsit?
-
Nunder
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #19 üzenetére
Az Evony ingyenes. (és ha rákattintasz a reklámra és eljutsz a regisztrációs oldalra, már nyertek egy kicsit.)
-
Sirandrish
legenda
hát ez aztán a cuccoscucc...
Én egy játékot amit nem akarok megvenni akkor sem venném meg ha 15meztelen nő reklámozná...szerintem semmiféle érzés nem szabadul fel a játékot illetően az emberekben..maximum a csajost illetően..de azzal a játékfejlesztők/kiadók nem sokra mennek...Bár lehet én gondolom rosszul
-
Depression
veterán
Ezzel csak a bárd új képességét reklámozzák, amivel le tudja varázsolni a nőkről a melltartót.
-
Zirowe
nagyúr
de most akkor a mellek miatt ki kéne próbálnom a játékot?
-
mate0217
aktív tag
Engem egyáltalán nem zavar és nem is fog
-
juliabrilke
veterán
Semmi extra. Csak előkészítik a következő szponzoruknak a reklámfelületet. Mellplasztika.
-
fordfairlane
veterán
-
littlelion21
addikt
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
De gonosz...
-
Silentfrog
veterán
Melltartoval is ugyanugy lognak a mellei! :-D
-
NewMacUser
csendes tag
egyébként meg: sex sells
-
-kdM-
senior tag
-
Nunder
őstag
Nem csak a ruha lesz rajta kevesebb, hanem az arca is csinosodik. Abból a pixeles orrból szép női nózit varázsoltak. Mondjuk nekem még mindig nem jött le teljesen hogy mit is takar a játék. Ez egy ismerkedős oldal online szerepjátékba burkolva?
-
fordfairlane
veterán
A reklám sokszor így is működik, tudat alatt. Nem tudod, mi a játék neve, de aztán mikor megjelenik, meglátod egy banneren, vagy az üzletben a játékot, és valamiért felkelti az érdeklődésedet a többi között. Akkor meg azt nem fogod tudni, hogy miért pont az a játék keltette fel.
-
balazsrev
csendes tag
A reklámot láttam már többször is, de amikor a hírre kattintottam fogalmam sem volt, melyik játékről van szó. Tehát részben sikeres a reklám, mert figyelemfelkeltő, de az én esetemben mást nem nagyon értek el.
-
NewMacUser
csendes tag
Erre felkapod a fejed.
Tehát mint reklám, kitűnő húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tenisz topic
- Milyen routert?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest