- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz Menthirist #41 üzenetére
Az első exboxra alig kellett egy év, és jöttek a P4 verő Athlonok, de segond.
Szóval nem mondtam, hogy levoltak maradva, de nem is húztak el annyira mint te hiszed.
Mint előző hszben is írtam, a programozás módja más. A hülye API-k miatt PC-n rengeteg erőt vesztünk. Ezvan. Én a részemről szavaznék arra, hogy vissza a 3dfx-vel, és Glide-ozzunk a fenébeis.
A "3 magos xenos" igazából egy 3 magos cell proci volt, kibővítve a 16 shaderes R600-előddel, azaz a Xenos-szal. Szóval nem mondtam, hogy gyengék voltak. Csak azt, hogy nem voltak annyival erősebbek mint hiszed.A fogyasztást hagyjuk? 50 watt? Hol élsz? Tudod te hány wattot zabálnak a jelenlegi konzolok? Persze a PS3-hoz meg X-box 360-hoz képest sehol sincsenek. De ez éppen a lényeg. Kevesebbet kell költeni a hűtésre. Nem érted a fogyasztásbeli problémát. Red ring of death rémlik? Vagy milyen színnel jelezte a konzol, hogy szia, meghaltam. Ez egy nagyon fontos probléma volt, amit a rengeteg hőleadás okozott. Ezen felül, nézd már a 4096 shaderrel üzemelő 2 magos 290-est. A 295-öt asszem. Ha van olyan. Úgy emlékszem. Csak maga a kártya 500 watt emlékeim szerint. Akkor egy 8000 shaderes szerinted mennyit enne? 550-et? Frászt. Közel 800-at. Ha nem többet. Lehetne brutálisan erős. De akkor kilowattos tápokat kellene belerakni, amitől még drágább lenne a konzol.
Az nVidia-féle Néző Kutyákat meg ne hozd ide plz. Játékokat mondj, ne ilyen hulladékokat. Az PC-n is rettenetes. 5 évvel ezelőtti játékok is földbe döngölik.
Nincs semmi baj az új konzolok teljesítményével. Amint megtanulják kihasználni az APU-k adta lehetőségeket, olyan új játék-meneti (!!!!!!!) dolgokat láthatsz majd játékokban, hogy leesik az állad. Nem is várok el jobb grafikát, mint ami ma van. A játékmenet legyen jobb, és érdekesebb. Pont.[ Szerkesztve ]
Nem!