Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz goodboy007 #93 üzenetére
"Bizonyos órajel", "adott tartományban." Engem ezek érdekelnének. A cikk miért nem szól erről? Csak kijelenti, hogy továbbra sincs bclk-s tuning és kész. Vagy most mi van? Valaki homályosítson már föl. Mi ez pontosan, amit a Zintel "Limited Unlocked Core"-nak nevez a képen?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
tcp
tag
válasz goodboy007 #36 üzenetére
attól, hogy taskot váltasz a Crysis2 még futni fog ugyanúgy a taskok között (ezért task váltás és nem task bezárás az alt+tab , tehát szerintem a virtunak még érzékelni kell, és nem kapcsolja ki a dedikáltat. Persze, ha 2 percenként kilépsz és újraindítod a játékprogramot, akkor valóban kapcsolagatni fog, de ez azért nem túl életszerű.
-
Tonyius777
tag
PS2 na azon én is meglepődtem nekem is most kell majd egy átalakító
"A VGA-k folyamatos ki-be kapcsolgatása nem tehet kárt bennük hosszabb távon?"
nem mert nincs mozgó alkatrész és ha nem megy akkor még jobb is mert nem melegszik így a kondik sem száradnak
Maximum ha nem használod elértéktelenedik ill. az jár jól aki majd olcsón átveszi[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony
-
Haart
addikt
Ezt a váltást ma is láthatjuk a notikban amik optimussal mennek. Nem hiszem hogy bármi féle károsodás lenne ebből kifolyólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- MSI alaplap
- 6x32GB DDR4 3200MHz desktop RAM
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Corsair VENGEANCE LPX memória, 16 GB DDR4, 2666 MHz CL16, négycsatornás készlet
- Corsair VENGEANCE LPX 4 x 8GB DDR4 3600Mhz
- Kingston 2x1GB DDR2-800 CL5 hűtőbordás ram párban eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest