- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
100
zárható ( : -
Chaser
legenda
csak nem oJan ami kellene
mekkora ütős mini pc lenne belőle
anno számolgattam, valami 400e ft jött ki még elszállt vga árak előtt, ilyen kis méretben inkább 500e környéke
ha jól rémlik még ott sem kezeli az egeret defaulton, amit azért engedhetnének ha szinte minden játékban offos is az egér -
Chaser
legenda
válasz
dredjudge84 #87 üzenetére
pont jó példa
nagyon egyszerű ám ez:
kereslet és kínálat
az s-nél a kínálat nagyobb mint a kereslet, xsx/ps5-nél pedig a kereslet nagyobb mint amit a kínálat adni tud
emiatt hiány lesz belőle, és ezért jönnek a "scalperek", ők mindig csak egy okozat az okra
amennyiben a ps5-öt feltörik akkor lesz igazán drága -
Chaser
legenda
válasz
dredjudge84 #85 üzenetére
kapitalizmus van, abból is vad, ezzel jár
mert szerinted mennyi ps5 van "scalpereknél"? pont azért lehet ezekkel seftelni mert alig van belőlük
series s-sel mért nem seftel senki? csak mert nem abból annyi van mint a szemét?
sztem senkinek nem kötelező megvenni, de ha nem tud várni akkor nem tud és fizet felárat -
Chaser
legenda
válasz
dredjudge84 #82 üzenetére
fergetegesen naivak itt még mindig fergetegesen sokan
mit gondolsz, ha holnaptól nem árulják aprón, akkor holnap után megszűnik a hiány?
lol
mert lenne +50-100 gép bolti áron, amire több ezer vevő vár?
meg kellene érteni, azért vannak "scalperek" mert nincs egy termékből
ha lenne elég nem lenne aki businesst lát benne, ennyire egyszerű -
Chaser
legenda
jah, ennyit a scalperekről
és az egy euronics, nem is sarki zöldséges kategória
ha az amd meghagyta legalább a tavalyi kpacitást 7nm-en a tsmc-nél és ősztől/téltől átállnak 5/6nm-re új cpu és vga-nál, akkor talán lesznek konzolok sok helyen és normál áron..majd jövőre
a "scalperek" meg az emelt bolti árak csak egy okozat, amíg az ok nem szűnik meg maradnak -
Chaser
legenda
az euronicsos az pont jó
fh4-gyel 220e ft, a gép msrp-je 185e ft
tehát 35e ft a fh4...
non plus ultraként:
Gyári garancia 12 HÓNAP
A TERMÉKET HIVATALOS MAGYAR GARANCIÁVAL SZÁLLÍTJUK
lol ( : az ms két évet ad, a sávos gar miatt is két év a gar, de náluk azért egy év
mondjuk a play it-es x is hatalmas dela a gers-szel + 3 hó ultival +30e-ért..nekik mindenképp, pláne hogy az ultiban minden gears benne is vanmaradjunk annyiban, a legtöbb kisker bőven "scalper", te linkeltél néhányat, én sokkal többet tudok ahol az alap kiépítés jóval drágább mint az msrp, köztük nagy multik is vannak - az euronicos csomagos dolgot meg tényleg hagyjuk, fh5-tel is 15e-rel drágább lenne mint az msrp -
-
Chaser
legenda
kisker, így jobb?
nem tudom melyik konzolra gondolsz ami csak csomagban kapható
ez a bolt pl csomagnak árulja az alap kiépítést 240e ft-ért, jó csomag ( :
emag/edigi 230e-ért ugyanazt, de van ahol 250e ugyanaz
én speciel nem is találtam olyan kiszerelést amiben legalább ott lenne egy második kontroller
ps5-öt meg hagyjuk, nemhogy csomagban, anélkül is alig van, ha van is tessék az árak
ennyit a "scalperekről"
itthon mióta megjelentek akonzolok, alza biztosan msrp áron adja őket, csak már előrendelni kell és várni kell, többi boltban meg ahogy sikerül
egy-két szolgáltatónál is vannak egyébként konzolok néha
de linkelj nyugodtan boltot ahol csomagban van xsx/ps5 és a tartozékok miatt drágább -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
senki nem halmoz, az jön-megy elven működik
az ára beállt, nincs belőle elég
amd adja a soc-ot, nekik meg a tsmc gyárt 7nm-es soron, az összekapacitásból kapnak 4-5%-ot és abból még rengeteg saját motyót kell(ene) gyártaniuk
ha nem lett volna a bánya akkor talán elég lenne amit tudnak prezentálni, jelen formában marad úgy ahogy volt amíg a bánya pörögvm93hun
akkor csak a játékosoknál vannak, max egy kis kerülővel
boltok is adják drágábban, nepper/scalperrel még jobban is járhat a vevőSzabi®
azért 1650-et még lehet kapni 120e ft-ért is, az ráver a 1050ti-re, az teljesen vicc kártya jelenlegi árak mellett is
van neki egy qzadro megfelelője 100e körül, talán t600 a neve
viszont a series s komplett gép, mire egy 1650-ből is valami gép lesz olyan 250e ft-nál járunk legalább, az is viccFizzie
így van, sxs ugyanúgy nem kapható polcról - msrp áron legalábbis, most is van tbb bolt ahol vihető azonnal 200-250e-ért, ami azt jelenti hogy alig van és feltolják az árát mert úgyis elviszik -
a kis s az megjelenése óta kapható msrp áron, volt már hogy alatta is, akár promoval
de nem lehetetlen venni sem xsx-et sem ps5-öt msrp áron, max várni kell rá
eddig 3 xsx-et vettem, egyiknél sem fizettem előre
első ment ismerőshöz
másodikat kipróbáltam és eladtam
a harmadik átvételi határidejéből meg kicsúsztam :d - ez egy hete volt kb, tehát igazából kettőt vettem -
utána rendeltem egy ps5-öt, kíváncsi vagyok mikor lesz belőle valamiszerk:
inkább 230e most az xsx alsó ára, mm-nél volt 200e-ért de már nem elérhető
mai vga felárakhoz képest mondjuk nem egy nagy felár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft egyik igazgatója erősítette meg a hírt, miszerint már a 2020-as év óta nincs gyártásban egyik Xbox One modell sem.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest