- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kely1988
aktív tag
válasz
WayneGace #82 üzenetére
Nos akkor nem értelmezted rendesen amit írtam: nem azt mondtam, hogy realisztikus a BF3, én csak azt mondtam, hogy próbálnak a realizmusra törekedni, és konkrétan a mozgásról és a fizikáról volt szó, na persze amit mondtál tényleg nem mondható realisztikusnak...
Ezek háborús lövöldék, és nem szimulátorok, ezzel mindenki tisztában van, aki szimulátort akar játszani az menjen Arma 2-zni, vagy várja meg a 3-mat! -
kely1988
aktív tag
Haladni kell a korral, már leáldozott a statikus mozgású fps-ek kora, egyre inkább arra mennek, hogy realisztikus mozgást varázsoljanak a képernyőre, és ennek leginkább a BF3 próbál megfelelni, a cod sokminden de nem realisztikus!
Dehát ezen felesleges vitatkozni, valakinek tetszik valakinek nem, ennyi, ő elmondta a véleményét, és mi is elmondtuk a véleményünket a gondolatáról, nem kell ebből vitát szítani! -
kely1988
aktív tag
Természetesen mindenkinek megvan a saját véleménye a két játékról, és azzal játszik amelyikkel akar, de szerintem ez a mozgás dolog nagy baromság, nem értem mi bajod vele, szerintem abszolút semmi gond a mozgással a bf3-ban... és nem a levegőbe beszélek mert van pár órám cod játékokban is, és a bf3 bétával is toltam 2 hétig folyamatosan, szal nekem is van összehasonlítási alapom!
-
kely1988
aktív tag
válasz
Sirandrish #65 üzenetére
Lehetetlen hogy nem találkoztál a sok 10-12 éves Vér István nevezetű egyénekkel akik csak az előző commentemben nagy betűvel írt szavakat ismerik és írják be chat-be játék közben...
-
kely1988
aktív tag
válasz
cskamacska #38 üzenetére
Nos, nem kötelező megvenni 10k-ért a játékot, lehet venni 4k-ért serialt, amit beregisztrálsz Origin-en és ennyi, a kieget meg majd meg lehet venni megjelenéskor szintén kód formájában kb 3k-ért!
A megnyilvánulásod alapján nem volt szerencséd a BC2 Vietnam nevű kiegészítőjéhez! (vagy az alapjátékhoz sem...)
Nos szvsz az a kiegészítő majdnem olyan értékkel bírt mint maga az alapjáték! (új pályák, új karakterek, új fegyverek, új járművek stb.)
COD esetében ugyanez annyi hogy 3 map 4k-ért, 2 havonta... szóval azt kéne nézni hogy mit kap az ember egy dlc-ben, és ez a cod-nál egy kalap sz*r, kb 1k-t érnek azok a dlc-k...
Na és azt se felejtsük már el, hogy az MW3 lényegében egy MW2 DLC!
Nagyjából semmit sem csináltak csak új mapokat, és ezért ismét elkérnek 13k-t... no comment, a a barom aki ezért fizet! -
kely1988
aktív tag
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Klántársamnak 5770 van/volt és ment vele neki szépen high-on a béta!
Én barátnőm gépén toltam 4830-assal, és lowon elment úgy hogy nem esett 30 fps alá szinte sehol!
Szóval azért annyira nem durva a gépigénye, mint ahogy beharangozták... -
kely1988
aktív tag
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Na igen, embere válogatja, hogy milyen stílusban szeret játszani, én rengeteget toltam az MW2-t, de egy idő után már megunja az ember, a folyamatos darálás monotonná tud válni (legalábbis számomra), ezért átmentem BC2-zni, és azóta egyszer sem indítottam el az MW2-t...
A szingli kampánytól pedig sokat nem lehet elvárni, ezeket a játékokat nem azért csinálják, egyértelműen a multi a lényeg!Ilyen egyszer végigtolom és annyi...
Most pedig már alig várom a BF3 startot, nagyon állat játék lesz! -
kely1988
aktív tag
Ha tényleg 2X annyit fognak eladni az MW3-ból mint a BF3-ból akkor az elég szomorú... Kiszúrják az ember szemét egy 3 éves grafikai motorral, csillagászati összegért persze, jah és a 4-5 map dlc-ről ne is beszéljünk, aminek darabja 3-4ezer HUF...
Szánalmas az Activision... de sajnos megtehetik amíg ennyi szemellenzős cod fanboy van a világon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest