Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsomak96
tag
Szerencsétlen Konami, idén nagyon mellényúlt.
-
L3zl13
nagyúr
Konamit néztem Live streamen amíg bírtam, aztán inkább elkapcsoltam, mert már annyira égő volt a színvonal.
-
gybazsi
senior tag
Konami azért alkotott. Eddig nem láttam mit "adtak elő", de most meg majdnem az egész műsort bejátszották.
Kevinmaster: az az átmenet tényleg nagyon jól sikerült.
-
Kevinmaster
tag
Nem tudom eldönteni, hogy a beszt grefik videóban a gírszofvór és kilzónfrí videók átkötése direkt ilyen profi, vagy...... véletlen? Na mindegy, nagyon jó....
-
AXisBOLD
addikt
hiába az E3 a világ egyik legnagyobb ilyen témájú rendezvénye, az egész egy gagyi fos ami a prezentációkat illeti.
vagy gyerekes, vagy ostoba, vagy túllihegett. a játékosok elég nagy száma ~18 év feletti, ezért ezt az egészet lehetne komolyabban csinálni(de a fiatalabbak is megérdemelnének és gondolom ők is szívesebben néznének komolyabb prezentációkat/bemutatókat).
nem a fejlesztőket kellene odarakni bénáskodni, hanem profi szakemberekre bízni. de sok "koreográfia" (pl a lézeres) is nevetséges, pedig azt biztos egy külön gárda találta ki.
tisztelet a kivételnek.
-
Akos96
senior tag
A legkínosabb pillanatok nagyon jó. Ez a Konami....
Viszont Sony nem volt.
Ez a Kinectimals egy hülyeség. Aki ezt kitalálta. -
Sirandrish
legenda
a PSP-s GoW biztos faja lesz..
a másik PSP-s rész is jó volt..csak nagyon rövid..ha hozza a szinvonalat meg mondjuk +3-4 óra játékidőt akkor királyság.. -
juhig12
tag
sztem a grafikás résznél crysis bőven vitte a pálmát.
meg volt ott egy játék (asszem rage) ami pont olyan volt mint a borderlands
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest