Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #64 üzenetére
Vannak persze kivételek, a drágább kategóriákban is van hangminőségben ingadozás.
De azért csodák nincsenek, egy 60 ezres kütyü, körülbelül annyival jobban is szól, mint amennyivel többe kerül mint a 14K-s. Rengeteg ilyen hangszórót kipróbáltam már, és nekem is volt sokféle.
A drágábbak általában nem véletlenül kerültek többe. Nem csak hangerőben, hanem basszusban és hangminőségben is jobbak. Ez nem azt jelenti, hogy az olcsóbb használhatatlan, csak a helyén kell kezelni.
Tapasztalatom szerint olyan 30-35 körül kapható JBL hangszórók jelentik a legjobb alternatívákat, ezek még elérhetőek árban, de már jól szólnak.-RARA-: Nekem is volt olyan kis Logitech boombox, akkor vettem amikor megjelent.
Az akkor megdöbbentő volt. Aztán volt a nagy tesó, a Logitech wireless boombox, aztán Bose Soundlink mini, most meg JBL Xtreme.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest