Legfrissebb anyagok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nekem nem kell mondanod, még a (h)őskorban váltottam WinMo 6-ról droidra, első gépem még 1.6-tal jött és 256 MB RAM-ja volt mindössze (Acer Liquid); gyári állapotban egész jól futott, de egy-két évre rá, ahogy jöttek a frissítések, eléggé belassult, pedig csak néhány extra app volt rajta, azok is a pehelysúlyú fajtából. Most LG G6 van, 4 GB RAMmal, de néha már ez is megdöccent; a RAM-használat nulla futó program ellenére is folyamatosan 75%, ebből csak az Android OS 1.2 GB, azon felül Google Play services 342 MB, System UI 302, Home 184, Android System 173, Google 87, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest