Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nekem nem kell mondanod, még a (h)őskorban váltottam WinMo 6-ról droidra, első gépem még 1.6-tal jött és 256 MB RAM-ja volt mindössze (Acer Liquid); gyári állapotban egész jól futott, de egy-két évre rá, ahogy jöttek a frissítések, eléggé belassult, pedig csak néhány extra app volt rajta, azok is a pehelysúlyú fajtából. Most LG G6 van, 4 GB RAMmal, de néha már ez is megdöccent; a RAM-használat nulla futó program ellenére is folyamatosan 75%, ebből csak az Android OS 1.2 GB, azon felül Google Play services 342 MB, System UI 302, Home 184, Android System 173, Google 87, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- MSI PRO X870-P WIFI
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest