- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki csak annyira jártas, hogy tudja, mi az a VGA, az nem jártas szerintem. Én is azt mondom, a legtöbb embert nem érinti a változás túlságosan mélyen, így a felhajtás sem túl nagy. Max. a kanadaiak nem örülnek, de ez van.
Nem kell naprakésznek lenni ahhoz, hogy ne legyünk részrehajlóak.
-
válasz
WonderCSabo #48 üzenetére
Kb. így vagyok én is. Most két márkanévnél, ahol a partner gyártók döntik el, mi elit és mi nem, nem lehet ilyet felállítani. Ráadásul ennek a mostani névadáshoz (beolvasztáshoz) elég kevés köze van.
(#47) leviske :
Pedig a tényleg jártasak nem így reagálnak.Ez inkább a "blood" típus reakciója. Egy értő úgy reagál, hogy megkérdezi, milyen Radeon és aztán dönti el, hogy "húúú" vagy "ja".
Azért az ATI és az AMD elég más terület,mint az Intel integrált IGP-je. Az AMD-nél is csak a chipset neve AMD, az IGP már ATI volt eddig. Ezekhez már mindenki hozzá van szokva szerintem. Na mindegy, nem akarlak ezzel bosszantani, nem lovagolok rajta tovább.
-
Nem hatalmas prémium márka, az igaz (bár max. a gyártókra lehetne alkalmazni, hogy mi számít prémiumnak, nem az ATI névre), de azért egy olyan névbe olvasztják be, ami eddig nagyon mást jelentett, mint az ATI. Az AMD-t eddig a CPU-kkal azonosítottuk, most ez már VGA-t is fog jelenteni. Ettől miért 1000 név, 1 márka? Meg hogy jön ide a presztízs? Én azért tettem ki a smiley-t, mert nem értem a gondolatmenetet. Az nV mióta nagyobb elit márka (és hol), mint az ATI? Nem tudom összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy évvel a felvásárlás után úgy döntöttek, hogy nincs szükség az ATI brandjére.
- Renault, Dacia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest