- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
tuti...
stratova: szerintem meg nem szakmai fórumra való az ilyen óvodás fröcsögés, mint ami itt is megy...
mindenkinek az tetszik, ami, de ezért pl használhatatlan szarnak nevezni a másikét, (egyéb példákat hadd ne soroljak), nem hinnm, hogy túl szakmai, vagy csak simán felnőttes dolog...de mindegy, lehet, h én is degenerált vagyok, mert így gondolom
-
törölt tag
Nincs az égvilágon semmi bajom az AMD termékpalettával.A következő procim is egy 8320 lesz.Hibás széria vagy egyedi termék mindig is volt ,van és lesz.Úgy egy hete vettem VGA-t, szinte mindig Sapphire volt eddig,de a széria BS betegsége miatt most MSI-t vettem. Jah és el ne felejtsem,hogy a 8120-at nem itt adom,majd el,nehogy valaki megszívja vele, hanem majd Ausztriában,nekik pont jó lesz ( ilyen jó fej vagyok a ph-s közösséggel )
-
antikomcsi
veterán
Azért kell stabilra belőni a procit, mert hiába nem megy minden pillanatban 100%-on, de ha nem tuti a beállítás, akkor nekem a BC2 elszáll játék közben.
Tehát amíg blend tesztben hibázik egy mag, addig nekem nem jó a beállítás. Ahhoz, hogy mondjuk fél órát menjen a blend, ahhoz meg hűteni kell ezerrel. Sajnos kevés vagyok hozzá, már csak a bacsis féle Balaton hűtésben reménykedhetem.
Senki nem mondja, hogy átlag felhasználás, csak azt, hogy ha komolyabban tuningolna az ember, akkor ne egy TX3-al próbálkozzon.
(#304) Malibutomi
Nincs itt probléma, csak tény, ha nem enne ennyit a kis drágám, akkor nem is fűtene ennyit és tudnám hűteni, de 1.5V-nál már irgalmatlanul megugrik a fogyasztás.
Nem tudom emlékszel e, de annak idején nem egy helyről hallottam, hogy hú, ezek a procik nagyon szuperek lesznek, és simán mennek majd 5GHz-en egy jó léghűtéssel. No, nem igazán hittem el a dolgot, és ezért nem is akkora a csalódásom.
-
Malibutomi
nagyúr
Nagy változást ne vár szerintem. Az fx-6300 pont jó helyen van árban és teljesítményben az i3 körül (jól megrántva meg bőven felette), úgyhogy az marad ott. A 8320-at meg nyilván nem fogják ugyanabban az árban adni mint a kisebbet (amúgy van már 37-ért aprón ami már nem nagy különbség).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest