- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
Én elmondom, hogy én mindkettőn játszom. Mikor hazamegyek, akkor fölcsapom az 55''-ös tévére a konzolt és úgy játszom. Aztán visszajövök a kollégiumba, monitorra rá a konzol és megint mehet a játék.
Egyébként mostanában a TV-n én is jobban élvezem valahogy, kényelmesebb leülni a fotelba. Viszont FPS-eket meg talán egy kicsit jobb monitoron játszani.Remélem a Sony is be fogja hozni a 1440p-s módot, nagyon örülnék neki. Bár így sem rossz hogy 1440-es monitoron 1080p-s outputtal játszom.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Stan648
tag
Egyet értek. Én 49" UHD tv-n tolom. Egyébként UHD felbontásnak egyébként sem sok értelme van 50" alatt, ha csak nem 20 centiről akarja nézni valaki a kijelzőt.
Elfelejtettem, hogy Xbox one X-nél már úgy is a UHD a lényeg.
[ Szerkesztve ]
7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
Tyrel
őstag
Mitől lenne jobb? A tévétől ülsz mondjuk 3 méterre, a monitortól meg max. 1-re, a látóterednek kb. ugyanakkora részét teszi ki. E mellett a monitorhoz hiába ülsz közelebb, nem lesz pixeles mert a pixelsűrűsége nagyobb. Erre rá még tud FreeSync-et.
Eszembe nem jutna elmászni a tévéig egy konzollal és játékszobát csinálni a nappaliból, 20 éve monitoron játszok mint minden veterán/PC gamer, és egy PS4 ezen nem fog változtatni semmit sem, pláne nem úgy hogy TV-n semmivel nem jobb élmény.
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Le Mans Ultimate
- Automata kávégépek
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest