- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
Sziasztok.
Én még megjelenése után próbáltam ki a Win8 DP-t. Egy MacBook Pro-ra tettem fel, natívan futtattam, nem virtuálisan és azt kell mondjam, a metro kezelése trackpad-del (vagy touchpaddel) nekem kínszenvedés volt (bootcamp-es driverrel). Mivel egyébként a Lion-t használom, amit ugyebár együtt fejlesztenek a hardverrel, hozzászoktam a többujjas mozdulatokhoz, amik (szerintem) nagyon jól kezelhetővé teszik azt a rendszert, intuitív, nem KELL tanulni, kb. 1 óra használat után az ember annyira ráérez, hogy utána mindenhol ezt keresi. Valószínűleg ezért éreztem a metrót gáznak kezelhetőség szempontjából (egérrel meg igazi kínszenvedés volt). Amíg a hardvergyártók nem kezdik el INTENZÍVEN alkalmazni a többérintéses mozdulatokat (pl kapacitív touchpad alkalmazásával), és a Microsoft nem kezdi el egységesíteni magukat a mozdulatokat, amiket az ujjakkal lehet csinálni (nincs 3 féle gyártónak 3 féle görgrtési módszere touchpadre pl.) és ezt a gyártókkal elfogadtatni, a metro nagyon nehezen fog élhető felületté válni.
Itt most nem a Lion-t istenítem, csak (ha már hasonló a tendencia a két rendszer között) a win metro felületét próbáltam meg használni laptopon és összevetni egy létező megoldással.
Az érintőképernyő PC-s használatához annyit tennék hozzá, hogy ha nem vízszintesen van, lehet az bármilyen szögben, az ember válla 10 perc használat után le akar törni. (Munkahelyemen érintőkijelzőkkel dolgozunk (nem tesco pénztár) és ez a helyzet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch
- C++ programozás
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest