- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
Sziasztok.
Én még megjelenése után próbáltam ki a Win8 DP-t. Egy MacBook Pro-ra tettem fel, natívan futtattam, nem virtuálisan és azt kell mondjam, a metro kezelése trackpad-del (vagy touchpaddel) nekem kínszenvedés volt (bootcamp-es driverrel). Mivel egyébként a Lion-t használom, amit ugyebár együtt fejlesztenek a hardverrel, hozzászoktam a többujjas mozdulatokhoz, amik (szerintem) nagyon jól kezelhetővé teszik azt a rendszert, intuitív, nem KELL tanulni, kb. 1 óra használat után az ember annyira ráérez, hogy utána mindenhol ezt keresi. Valószínűleg ezért éreztem a metrót gáznak kezelhetőség szempontjából (egérrel meg igazi kínszenvedés volt). Amíg a hardvergyártók nem kezdik el INTENZÍVEN alkalmazni a többérintéses mozdulatokat (pl kapacitív touchpad alkalmazásával), és a Microsoft nem kezdi el egységesíteni magukat a mozdulatokat, amiket az ujjakkal lehet csinálni (nincs 3 féle gyártónak 3 féle görgrtési módszere touchpadre pl.) és ezt a gyártókkal elfogadtatni, a metro nagyon nehezen fog élhető felületté válni.
Itt most nem a Lion-t istenítem, csak (ha már hasonló a tendencia a két rendszer között) a win metro felületét próbáltam meg használni laptopon és összevetni egy létező megoldással.
Az érintőképernyő PC-s használatához annyit tennék hozzá, hogy ha nem vízszintesen van, lehet az bármilyen szögben, az ember válla 10 perc használat után le akar törni. (Munkahelyemen érintőkijelzőkkel dolgozunk (nem tesco pénztár) és ez a helyzet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest