- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
deMarco
tag
muhaha. az abitnak a legfapadosabb lapjai is jobbak, mint bármelyik gagyi gyártó lapjai. Csak egy szempont a skálázhatóság, sokkal inkább a megbízhatóság. Lehet asrock, foxcon, pcchips, ilyeneket teszenek a teszkós gépekbe, de addig is bírják.
Az egy más kérdés, hogy aktív hűtést tényleg ne tegyenek semmire, mert nagyon gyérek, de ehhez képest az an7-esem chipsethűtője 3 évig bírta a napi 24 órás munkát... A TNT2 és az MX400 hogy jön ide? az nem abitsatára a bepattintós végű kábel tökéletes. könnyű szerelni és stabil (az első verziók tényleg nagyon rosszak voltak, a házhűtés "lefújta" pár nap alatt a csatiról
)
amúgy rájöttem mitől olyan fapados nekem ez a lap. AMD chipset... se guru se semmi. ufff. anélkül nem abit az abit
-
Hun'reeth
őstag
Ez igaz, hogy nem volt sohasem a legolcsóbb viszont jellemzően elég jól skálázza a lapjait tudás/ár arányban. Emellé jó tuning lehetőségek meg normális bios frissítések is vannak. Én kedvelem és ennyi bár nem vagyok abit fan. Semmilyen fan nem vagyok.
(#24) simonzé: csak jelezném van ilyen. Az újabb sata csatikon van egy kis fém kallantyú ami "bepattan" így nem tud kicsúszni. Épp a kn9s-emhez kaptam ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó egy középkategóriás modellel indítja a Phenomokat is kiszolgáló termékcsaládját.
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest