- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A touch eszközök desktop vonalon és ezek marha rohamos tejedésének hallucinálása, s a MS döntésének helyességének igazolása velük. Notik között sem terjed úgy az érintőkijelző, mint MS szeretné, valamint az, ha tíz év múlva egyeduralkodó is lesz- amire nem tennék egy centet sem- nem igazolja az MS mostani döntéseit, mert azoknak most kell megállniuk, nem majd a jövőben. Nem lehet igazolni semmivel azt a döntést, hogy felrúgták a jelenleg kényelmes használati módot és mindenki torkán izomból akarják lenyomni a szart.
MS csőd projekt: Zune, Win RT.
-
Soha, de legalábbis a közeljövőben biztosan nem fogsz az irodában touch monitorokat látni. Kb. 1 hét után begyulladna a könyökízületed. Az tény, hogy terjednek a tabletek és az okostelefonok, de hogy egyik sem alkalmas munkára, az is biztos. Nekem is csak azért van tabletem, mert elhittem, hogy kell. Egy hónapja rá se néztem, előtte meg csak tartalomfogyasztásra használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest