- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Nem a ZENUI-t használom, ezért csak általánosan: a Beállítások / Alkalmazások menüben a Call Recording (vagy ahogy a ZENUI-ban hívják) alkalmazáshoz görgetsz, rákoppintasz, mire kinyílik az Alkalmazásinformáció ablak, ahol az Engedélyekre koppintva eljön az a kapcsoló sor, amihez az alkalmazás hozzáférhet és azokat te tudod engedélyezni vagy tiltani. Ott lesz valamelyik kapcsoló tiltott állásban, pl. nem fér a tárhelyhez.
-
gusthy
veterán
Nekem műxik.
keram2009:
Kétségtelenül igazad van abban, hogy egy béta felrakása kalandvágyók sportja, és nekem is az a tapasztalatom, hogy általában a telefonok azzal az Android verzióval a legtutibbak, amivel kiadták őket. Ebben a konkrét esetben a MM - nekem legalábbis - teljesen problémamentes, persze nyilván nem használok ki mindent, úgyhogy lehet, hogy nem botlok bele olyan problémákba, amikbe mások simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest