- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Először nekem is D2342P volt, de az fehér háttérnél ugy volt nekem hogy a közepe fehér, teteje kékes, alja sárgás-rózsaszínes.. Szóval első nap visszavittem, az IPS teljesen más, ég és föld a kettő! Először azt hittem hülyeség ráfizetni, de azóta kész vagyok amint bekapcsolom a gépet, annyira gyönyörű. Gondoltam monitort ugyis mindig egy szögből nézek minek nekem IPS, de most hogy megvettem ezt, rájöttem igenis van értelme!
-
Kroni1
veterán
tapasztalatból mondom, hogy bőven jó ezeknél az IPS-eknél még 3D alatt is. Ugyan 3D esetén 16-30 fokot szoktak megadni, de itt nálam meg van döntve kicsit hátrafelé a moncsi és akárhogy fészkelődöm a széken, konstans jó a kép.
-
Márton
nagyúr
"például 178 fokos betekintési szögek"
A függőlegest is kérjük megemlíteni!
-
Kroni1
veterán
Nekem LG DM2352D MonitorTV-m van, szintén IPS panellal és ahhoz is adtak kétféle szemcsit. Én a szemüvegre csiptethetőt használom, mert kicsit élesebben is látok vele, (pedig inkább távolra látok rosszul, -1-es a szemem) és a saját szemüvegem kényelmesebb mint a műanyag. Azzal sincs gond, de a klippes is nagyon kényelmes. A monitor meg nagyon jó, szerintem ez az ASUS is ugyanaz lesz, kicsit olcsóbban tuner nélkül...
-
banhammer
veterán
Mennyire zavaró használni ezt a szemüvegre csiptethető passzív polarizált cuccot?
-
Termigáßor
aktív tag
Hát pedig kezdtem reménykedni hogy kapunk egy 120HZ-es IPS-t. Az pedig hogy nincs dp egy ilyen monitoron egyértelműen FAIL!
Szerk.:
Bár azért arra 85Hz-re még kíváncsi lennék. De kötve hiszem erre a felbontásra dual link dvi-t kapott volna. (single link-el meg nem lehet 75Hz-fölé menni 1080p-ben). Viszont ha elég alacsony az input lagja akkor még érdekes lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ASUS VG278H testvére gyökeres változáson ment keresztül.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest