Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Milyen SSD-t vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dr.Anonymus
addikt
kipróbáltam a real racing 3at, de nem akadt, egyáltalán nem
igaz nem is találtam viszont a grafikai beállításokat, így nem tudom maxon volt-e minden
azt hiszem még innom kell egy kv-t, hátha után kinyílik a szemem és észreveszem hogy hol tudom maxra tekerni a grafikát
egyébként a játék maga nagyon nem jött be
megvettem a legolcsóbb autót, és az első "komoly" versenyemen első helyzett lettem, mindezt úgy hogy minden kanyart levágtam és mindig a kanyarokban füvön előztem.. és ezért semmi büntetést nem kaptam, szóval annyira nem tűnt reálisnak a játék mint ígérik
(mondjuk az feltűnt, hogy ha ezt sokat csinálom akkor 4-5 meccs után lehet hogy szervízelni kell majd az autót, de azt lehet hogy egyébként is) - 

Dr.Anonymus
addikt
ránézek mindjárt!
de ha deadtrigger2 így fog rajta kinézni akkor bízom benne, hogy sok gond nem lesz a realracing3al seegyébként megérkezett a gsmarenához is egy példány
lassan jön a teszt is

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Path of Exile (ARPG)
 - További aktív témák...

- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
 - iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
 - szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
 - Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
 - Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben

- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest