- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Carlx70 #2454 üzenetére
Szia!
Csak most néztem bele újból a fórumba. (jó régen jártam itt)
Nekem asszem van egy régebbi leírásom ebben a fórumban. Keress rá, régebben írtam ide.
Tavaly óta használom a Kitkatet, kezdetben mindenféle ROM-mal próbálkoztam, volt amelyik tuningolt
volt és amikor észrevettem, hogy a magokat 1700 MHz-en járatja majd szívinfarktust kaptam.
Próbáltam Omniromot is, de az a dokkolót nem látta, ezért jó ideje csak a Cyanogenmodot használom.
Eleinte naponta cserélgettem a ROMot, de mostanában már csak 1-2 hetente rakom fel az újabbakat
(szinte minden nap jön frissítés).:http://download.cyanogenmod.org/?device=tf300t
Nagyjából mindennel meg vagyok elégedve, a sebességen szokott látszani inkább kisebb-nagyobb változás.
A legutóbbi hozott egy elég nagy sebességbeli ugrást (legalábbis az eredmény Antutuban a megszokott ~14000 körüliről hirtelen 18200 -ra változott, bár az Antutu is verziót ugrott, és először arra gondoltam, hogy amiatt, mert teljesen más a teszt mint a régebbinél, de aztán a telómon is lefuttatva azt láttam, hogy ott meg egy jottányit sem változott az eredmény, úgyhogy lehet, hogy a ROM lett jobb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged