Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
Nekem egyből megtalálja, SD kártyán ès a belső tárhelyen is, de a telepítés kb. negyedénél megadja magát..
Most kihasználva még a meglévő garanciát úgy is be akartam küldeni szervizbe, mert van egy valószínűleg levegőbuborék a kijelzőn, most beírtam még a frissítési hibát is a listára. Jobb ötletem nincs. -
crue
őstag
Nem volt semmi gond. A letöltött zipben van egy másik zip és azt kell a memóriakártya gyökerébe másolni. Ezután jelzi a masina az értesítési sávon, hogy frissítést talált. Elég sokáig tart a művelet és az első fázisban egy jó darabig egy helyben áll a csík, de nem kell aggódni, tovább fog menni.
Rootolva nem volt.(#1106) Angel2014: A te kérdésedre is itt van a válasz, ha valami nem tiszta, szívesen segítek. Frissítés után egy factory reset ajánlott.
-
crue
őstag
Van az már öt hónapja is. Ami igazán dühítő, azzal most szembesültem. A múlt héten vettem két kisebb Asust is (nem saját részre, én már ezeknek nem adok egy vasat sem). Az egyik csontra ugyanazzal a hardverrel rendelkezik, mint a TF103, a másik pedig egy gyengébb eresztés. Korban is hasonlóak. A csavar a történetben az, hogy mindkettőre hónapokkal ezelőtt kijött a Lollipop és azóta még egy jó pár frissítés. És mielőtt valaki azzal jönne, hogy úgyis szar a Lollipop elárulom, hogy mindkét gépen hibátlanul működik és az 1GB ramból is több a szabad alap helyzetben, mint Kitkat alatt. Ezek után magyarázza meg nekem valaki, hogy a TF103 miért maradt ki a sorból, amikor a 20-30 ezer forintos gépeket is orrba-szájba frissítik?
-
kisza25
félisten
ez nem feltétlenül igaz, mert a tablet/telefon elektronikája szabályozza, hogy mennyi töltést vehet fel, ha az gyárilag 1A-ban van maximálva, akkor a 2A töltőről is csak 1A-al fog tölteni, de mondjuk 2A a maximum, de gyárilag csak 1A töltőt adnak hozzá, akkor valóban 2A töltővel gyorsabban fel fog töltődni.
A noname gagyi 300Ft töltők meg kerülendőek, mert nem adnak stabil töltést, ki is nyírhatják.
gtgr: nekem is hasonló, de sok függ a fényerőtől is, max fényerő és fele fényerő között lehe akár 1-2 óra -
saelin
veterán
Úgy van ahogy grosy mondja. Az mx legújabb verziói nem támogatják az AC3-at, de a külső codec telepítésével ezt a funkciót vissza lehet hozni. Arra figyeljetek, hogy az x86-ost töltsétek le.
http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254
Bocsi a linkért, mobilról vagyok.
-
Lóhaju
újonc
Én is vettem egy ilyen hulladékot karácsonyra. Bár ne tettem volna! Elvakitottak a tesztek sebesség eredményei. Eleinte enyhe vibrálással szabályozta a fényerőt a kijelző. Az is előfordult,hogy a képernyő egyharmadával elcsúszott egy játékból kilépve. Egyszer úgy megfagyott, hogy kikapcsolni is alig tudtam. Ezek a problémák eltűntek , amióta a 135-ös végű firmware van fent. Akksi gondjaim nekem is vannak. 70-80 % között hirtelen 100-ra ugrik töltés közben. A legnagyobb gondom az érintő képernyővel van. Egy idő után nem reagál rendesen. Ha például gördíteni akarom a képet simán úgy érzékeli, mintha nyomkodnám a képernyőt. Elég szar így böngészni, mert folyton megnyitja a cikkeket pedig csak görgetni akarom a képernyőt. Ilyenkor a fejléc menüjét sem lehet lehívni. Aztán egy idő után elhagyja a dolgot. Az lenne a kérdésem, hogy Neked is 103c típusod van? Nem tudom mit tegyek. Várjak a következő firmware frissítésre vagy küldjem szervízbe? Legszívesebben feldugnám a tervezők v@lagába!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A billentyűzetes táblagépek szerelmeseinek régi álma várhat valóra a tajvaniak legújabb kütyüjével, mely elérhető áron kínálja a szétszedhető felépítést.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10+ Wi-Fi - 3 év GYÁRTÓI garanciával
- iPad AIR 6 (2024) 11 M2 CHIP! 256GB WIFI starlight, makulátlan! 2026 február 15-ig Apple garancia!
- Gyári Apple Ipad pro 12.9 smart folio fehér tok
- Új Apple Ipad pro 10.5 bőrtok bőr tok midnight blue
- Gyári Apple Ipad smart folio 12.9 angol levendula
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest