Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• User64476

őstag

válasz Ance #717 üzenetére

A fanyalgást akarjátok? Tessék: VIszonylag könnyen felborul, de legalább csúszik mint a veszedelem, mivel a gumipapucs a kijelzős résznél nem jó helyen van. A fényereje nem akkora mint a régi notim fényereje. Ujjlenyomatmágnes, mind a teje mind a kijelző. Az 1366x78x felbontás nagyon közelről nézve a kijelzőt pixelesedést okoz, a nagyon apró betűk nem teljesen simák. A win8 néha csinál furcsaságot, pl. beakadó megszakítások 10-20% proci terheléssel. A wifi néha eltűnik, pl. 8 órán át a táskában pihen készenlétben, mikor hazajövök nem találja az otthoni hálózatot, wifi kibe megoldja. A metrós zenelejátszók lecsukott fedéllel váratlanul átugranak egy egy számot, játsznak 5 másodpercet a következőből, majd vagy megállnak vagy tovább játsszák a harmadikat. Asztal módban lezáráskor leáll a lejátszás. A microsd foglalat nagyon nehezen használható, minden 5. próbálkozásra ismeri fel a kártyát, van egy mozdulat amit ki kell tapasztalni, hogy megeméssze. A windows alkalmazásboltban az alkalmazások 90%a gagyi fingóprogram, vagy unalmas 26. webrádió program. Ez mondjuk nem a gép hibája de most szapulás van. A töltője nyöszörög és szörcsög ha nincs rádugva a tab és néma csend van a szobában. A hangerő gombok nem a legjobb helyen vannak, állandóan a fizikai start gombot nyomom meg helyette. A tapipadja vacak, rosszul érzékeli az érintést, és nem állítható az érézkenység, valamint hangosat kattan. Ha a HDMI kimeneten és a gépen tükrözött a képernyő, kicsit remeg a kép a tévén. És mindezek messze messze eltörpülnek a nagyonnnagykirályságfaktora mellett.

Ha lenne pénzem, most mennék venni egyet az asszonynak is, lenyűgözően jó masina. Widi, Quicksync, marha jó akkuidő, szuper a win 8.1 rajta, tökéletesen kivált egy notebookot és egy tabletet, és még az asztali dolgaim is elfutnak rajta, no meg a játékok amik a kedvenceim. Nagyon megéri, szépen összerakott minőségi gép, megkapja az ajánlott plecsnit. :)

• NGA

addikt

Hát azért itt a forumban azért lett hiba leírva. 120e-et megér a gép, csak sajnos nekem a minősége nem felelt meg. Másnak meg igen. Nincs ezzel semmi baj, ettől aki megvette, nagy örömmel fogjanhasználni. Én csak egy véleményt írtam le, kár volt megnevezni mihez viszonyítottam, mert egyrészt sokan nem láttak még olyat, másrészt nálam azt kellett volna leváltani. Nem értem miért kell ennyire nekemtámadni azért, mert más szemszögből vizsgáltam. Lehet sokaknak itt a 120e Ft nem sok pénz, de nekem baromi sok.

• danih

veterán

Szerintem picit túlreagálod...
    Én úgy állok hozzá, hogy lehet bármilyen jó egy termék, ha nem okoz örömet kézbefogni, nem kell. Nekem elég negyed óra hogy ezt meg tudjam állapítani. Szóval sem mondtam hogy rossz lenne - mindenki máshogy áll hozzá, és mások a döntési szempontjai.
    Ilyen termékre vágyom, a szükséglet megvan, tudom mire használnám, nagyon vártam - de nem T100 lesz belőle. Ettől függetlenül másnak simán ajánlanám.

Új hozzászólás Aktív témák