Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz user26 #5776 üzenetére

Miért nem jó tv-re tenni?
    Ez valójában egy billenyűzetes tablet. A benne lévő videókártya ehhez van igazítva. Nem arra, hogy egy nagyképernyős tv-t hajts meg vele.
    Hogy mennyire gyors, attól is függ mire használod. Chrome talán pont a legmemóriaigényesebb böngésző. A Firefox meg pont érintőképernyőre nem a legjobb. Az Edge-t én se tudtam megszokni, de a helyedben megpróbálkoznék vele. Az online filmnézésen kívül, minden más böngészésnél az emberi agy a gyenge láncszem. Nem nézek rajta HD videókat - Próbáltam nem érdemes - , mivel ez inkább tablet nem életszerű a több 10 nyitott weblap. Valószínűleg ezért nem érzem lassúnak.
    Én hogy legyen szabad hely töröltem a recovery partíciót. Kb. 2x telepítettem újra, mióta megvan, egyszer se azért mert a rendszer összeomlott. Pdf olvasónak az áruházból az UWP-s adobe pdf-et ajánlom. Néhány pdf-fel meggyűlik a baja, de az érintőképernyő támogatás miatt (meg kevesebb helyet foglal) megéri. Ez egy tartalomfogyasztó gép, szerintem felesleges rá az MS Office. Mikor lejárt az 1 éves Office 365 előfizetés rá, boldogan töröltem. Ha spórolni akarsz a hellyel, akkor javaslom a WPS Office-t. Igaz csak angolul tud, de cserébe kevés helyet foglal és minimális érintőképernyő támogatása is van. Megnyitni doksikat tökéletes. Windows 10-n eddig nem éreztem szükségét külső vírusirtónak. Csak lassítaná a gépet.
    Összességében nagyon hozzám nőtt ez a gép, és nincs is igazából jó utóda. Az Atomot dobta az Intel. Nekem a Surface-k kialakítása nem tetszik. A billentyűzetüket csak asztalon tudod használni. Nem szeretném lecserélni, de ha le kellene, nem tudnám mire.

Új hozzászólás Aktív témák