Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Alapvetöen en is igy jartam az ASUS Rampage Extreme lapommal. De Ausztriaban vettem a DiTechnel. Mivel ez egy kimondottan s775 tuningra valo deszka, "designed for overclocking" all rajta nagy betüvel igy elfogathatatlan volt a szamomra hogy miutan összeraktam, abszolut default beallitasok mellett is allandoan lekapcsolt az alaplap eszaki hid tulhevüles vegett. De a deli hid is forro volt nagyon,
Visszaküldtem a DiTech-nek akik nagyon korrekten alltak a temahoz, de közöltek hogy el kell küldeniük az ASUS-nak Taiwanra javitasra mivel beindul es nem teljesen halott, valamint majdnem 360€-os ar mellett nem tartanak belöle sokat.
Vissza is jött az ASUS-tol a lap egy honap mulva azzal hogy "repaired". DE ugyanugy lekapcsolgatott a lap mert 80 fok felett volt az eszaki hid. Lattam hogy tettek a heatpipe-blokkot rögzitö minden csavar ala alateteket es gyürüket es igy probaltak a leszorito eröt megnövelni de a problema az az hogy az egesz blokk mindenestül tökeletlenül van megmunkalva es nem fekszik fel a NB meg a SB kupakjara. Ekkor kezbe vettem magam az ügyet, leszereltem rola a komplett blokkot, a chipszetet es a a blokkot is megtakaritottam es ujrapasztazva összeraktam. Aztan megint le es a lenyomaton latszott hogy a paszta alig ert a blokk talpaihoz.
Vettem hozza Thermalright HR-05 SLI/IFX chipszet hütöt az eszaki hidra, korrekt Enzotech rez Mosfet bordakat a VRM-ekre, es Enzotech-Swiftech rez sünöket azokra az elemekre amit a gyari blokk hütött. Gyakorlatilag a gari igy ugrott szerintem mivel nehez a sünöket eltavolitani roncsolas nelkül, de mar nem is tervezem.
De azota van egy kiraly lapom ami massziv tuningban is remek höfokokkal üzemel, es az erzes hogy magam hoztam össze a dolgot.
Megis azt kell hogy mondjam hogy az ASUS gyartja a legdurvabb hardvereket (lap es VGA) de viszont nagyon elkenyelmesedtek a meo es a szerviz teren. Kicsit össze kellene szedniük magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest