- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
Hidd el, hogy a Dell-nél is elhangzanak ilyen mondatok, volt szerencsém pár Dell és NEC sales kithez. Egy kicsit kevésbé emeljétek ki a tömegből ezeket a "normális" gyártókat.
Nyilván a még 5 másik gyártóra, márkára gondoltam, akik közé illeszkedik be az ASUS; soha nem lesz az EiZO-val egy szint, kb. semmiben.Értem, amit írsz, az viszont továbbra sem tetszik, hogy akinek a szájából elhangzik olyan mondat, amit Nyugdíjas idézet, az vérciki, gáz, és "na, a hülye" minősítésben részesül. Pont ez jön le abból a kommentből.
Egyetértek daa-raa-val, valóban az elvakultság talán a jobb szó. Bár van olyan laikus réteg, aki befogadó más márkákkal, de ha eddig az ASUS megbizható volt számára, akkor abból tud kiindulni. Senki nem mondta, hogy ezek az emberek nem győzhetők meg, sőt, szerintem az is teljesen életszerű, hogy monitor kapcsán nem azt kapja, amit egy ASUS-tól elvár; ami elégedettséget kapott alaplap, videokártya kapcsán.
jupiiii
-
törölt tag
válasz matteo_szg #30 üzenetére
"Ha majd a monitor nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, vált másra."
Ez nem fog megtörténni, mert az ilyen márkafüggőknek mindegy mit raksz az orra elé, akkor is az a legjobb. Szóval számára mindenképpen be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.
Az az igazság, hogy többnyire nem lojalitás vagy márkahűség ami fedi ezt, hanem az elvakultság.
-
Isual
veterán
válasz matteo_szg #29 üzenetére
"na mintha más gyártó nem ezt csinálná..." - pont erről van szó, hogy a normálisak nem! Ráadásul ez hivatalos ASUS-szakértő, aki ezért pénzt kap. NEC-nél, EiZO-nál, de sztem a Dell-nél is egy ilyen "8 million to 1 on the sRGB contrast ratio"-val repülne Itt ennyi elég, de nem erről van szó, én a videót és a benne szereplő szakértőt minősítettem le, nem a monitort és nem az ASUS-t.
Ami a monitort illeti, Nyugdíjas korábbi hsz-e a mérvadó, miszerint jó dolog ez, csak lesz ugyanilyen 20%-kal drágábban, vagy ennyiért sokkal profibb, s ez a monitor hibája. Szóval ASUS-fanok ezt veszik, laikusok, akik a promo videónak hisznek ezt veszik, akit meg érdekel mélyebben milyen monitort vesz ilyesmi adottságokkal, az nem ezt fogja...
ja és szerkeszthetted volna a hsz-ed, hogy ne duplázz
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
matteo_szg
őstag
-
matteo_szg
őstag
na mintha más gyártó nem ezt csinálná...
egy szimpla marketing videó miatt balfaszozni szerintem felesleges hiszti...aki ért hozzá, majd mérlegel, melyik márka, modell a jobb választás...aki pedig laikus, majd megveszi a marketing által...
welcome to the real world...
jupiiii
-
-
Isual
veterán
Az alul linkelt videó nézését itt hagytam abba: [3:00-tól] "...one of the first thing you're gonna notice is the contrast ratio (!), it's just mind-blind, 8 million to 1 on the sRGB, so it's an sRGB panel, and a color reproduction on this panel is hugely amazing..." balfasz... és ezt nézi majd a laikus, és rohan megvenni, mert ASUUUSS, PLS, 800000000 GIGA Contrast...
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Beri78
őstag
jó lenne egy ilyen az asztalomon
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
bambano
titán
végre nem egy fullhd monitor...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Bopez
tag
Azt hiszem megvan a következő monitorom
Teszt érdekelne engem is!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Szokásos ASUS. Majdnem jó , drágán. Van jobb, például a DELL. Oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló
(#15) .mf: Vagy az U2713.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
.mf
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy drágább lesz az U2711-nél, úgy pedig már nem sok értelme lesz.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
tibi72
aktív tag
Ára kb: 700 AUD = ~725 USD = ~600 EUR
-
ZeroLimit
tag
Szép a képe kár hogy most vettem monitort
-
RyanGiggs
őstag
Csak egy kérdés: van szemmel látható különbség 2ms-5ms válaszidő között?
-
tibi72
aktív tag
-
XIII Ramses
aktív tag
Bejövős, csak félek nagyon drága lesz.
-
8nemesis8
veterán
Meglenne a helye.
-
Valdez
őstag
Az Asus honlapján ez van írva: Panel Type : IPS Technology (PLS Panel)
Szóval ez a panel valszeg a Samsung féle PLS panel.
-
imibogyo
veterán
Nagyon tetszik, főleg a pivot mód, ami a mostani monitoromból nagyon hiányzik ekkora méretben. Jelenleg egy Hanns-g 27"-os monitort nyúzok ami TN-es és 1920x1200-as, de aki eddig látta mind elvolt hűlve, hogy TN-hez képest mennyire korrekt tulajdonságokkal és képpel rendelkezik. Mondjuk a betekintési szögek nem a legjobbak, de együtt lehet vele élni, négy ember simán tud még rajta filmet nézni. De mint mindennek nálam, ennek is eljárt az ideje, mindenképp cserélem majd. Már csak az a gondom, hogy egy 30"-os monitor aranyárban van egy TV-hez képest, ami játékra és filmre tök jó, viszont TV-n dolgozni meg hát, khmm, hagy "némi" kívánnivalót maga után.
[ Szerkesztve ]
-
boeing
senior tag
Ez cool,nagyon szép.
-
MZperX75
addikt
Tetszik!
-
Mr Cube
tag
Ez most hirtelen annyira megtetszett, hogy el kezdek gyűjteni rá, pont ilyen kéne. Ez a keretes dolog rohadt jó.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
-
Locutus
veterán
Tesztet kérünk
(janos666? )Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest