- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnChico
csendes tag
Sziasztok. Beázott a párom Padfone-ja, a készülék bekapcsol, viszont a panel nem reagál az érintésekre, és a kép nem jelenik meg a dokkolón csatlakoztatáskor. Van itt valaki, aki tud segíteni ilyen jellegű problémán (Budapesten vagy annak közelében)? Természetesen nem ingyen. Előre is nagyon köszönöm!
-
Benci28
csendes tag
Üdv ! Ilyen telefont szeretnék venni de nem találok . Ha valaki tudja hol keresek akkor mondja meg . És kb . menyiért mennek az ilyen? Elöre is köszi .
-
inthro
aktív tag
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy frissítettétek-e már ezt a padfone-t 4.0.3-ról 4.0.4-re? Megéri frissíteni? Magyar nyelv megmarad-e, és az akkuidő hogyan alakult? Segítségeteket megköszönném.
-
inthro
aktív tag
válasz
radi8tor #460 üzenetére
Most 194eFt az ára, de èrdemes èrdeklődni hiszen nekem is 171eFt-èrt hozták ki csak a weboldalon nem volt átírva az ár. Viszont 3hetet várni kellett rá, de nem bántam meg, mert a kijelző mèrete mèg pont jó a tenyèrbe ès bogarászni sem kell a betűket, a padfone 2-vel az a baj, hogy nagy. Ès a telefont rögzítő fülek sem tűntek nekem meggyőzőnek így maradtam az ajtós dolognál ami lássuk be jobb. Eddig nem volt olyan ember akinek ne tetszett volna, ha tudsz összerakni ennyi pénzt ès szeretnèl egy kombinálható nagyon jó cuccot, akkor èrdemes megvenni. Viszont így keresd, hogy padfone a66, mert volt egy elődje, de szerintem azt már nemkapni, most van a padfone 2 ami horror áron van, ès most lesz a padfone infinity, de szerintem ez a legjobb ár - èrtèk arányban
-
inthro
aktív tag
válasz
radi8tor #458 üzenetére
Nem fogod megbánni garantálom, egyetlen csalódás volt az egészben, hogy a tablet szélén nincs hangszóró, mert az csak egy műanyag elem ami olyan mintha lyukacsos lenne... De sebességre, kamerára, hangszóróra, kijelzőre, üzemidőre abszolút de nincs panasz. Sokallottam én is az àrát, de itt írországban akinek iphone-ja van, mindenkinek tetszik, és amikor egymás mellett van az alma5 és a padfone, hát enyhénszólva használhatóbb, nekem nagyon bejött pedig Nokia párti vagyok, de ez a cuccannyiba kerül (170eFt a radium.hu-n) mint a Nokia 920, viszont itt van egy tableted amin filmezhetsz nagy kijelzőn, böngészhetsz élvezettel, és tölti a telefonod
Ha valaki szeretne kérdezni, válaszolok nagyon szivesen.
-
inthro
aktív tag
Sziasztok 2hete vásároltam egy ilyen gépet, nyúzom is rendesen, most is arról írok és a laptop be se, volt szinte kapcsolva
Ha bárkinek bármilyen kérdése lenne, írjon nekem privát üzenetben és válaszolok, de annyit mondhatok, hogy marad a cucc és már nem kell másik teló
-
a man
tag
Nekem egy ASUS Tarsformer TF101 táblagépem van, amin a Dual Battery Widget-et használom, de szeretném kipróbálni, hogy fut-e rajta az Asus, későbben kiadott ASUS Battery alkalmazása.
Esetleg valaki le tudná ezt menteni és el tudná küldeni nekem?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új Padfone-ról van valakinek tapasztalata? Megéri az árát? (tablet nélkül gondolkodtam rajta)
-
atikó
őstag
válasz
mgTerminator #451 üzenetére
Az egy bluetooth headset is egyben!
-
atikó
őstag
válasz
mgTerminator #448 üzenetére
Köszi, de ott 123 dolcsi.
Annyit nem ér. -
atikó
őstag
válasz
mgTerminator #448 üzenetére
Köszi, de ott 123 dolcsi.
Annyit nem ér. -
atikó
őstag
Eladó padfone stylust vennek.
-
griiischdoov
tag
bnőm venne msot padfone-t...nincs nagy keze, a 4.3 as bőven jó, de ha azt nézzük a két generáció között mégsincs akkora különbség (ha a telefon testet nézzük) HW-ben uyge odaveri az egyest, az akkukülönbség meg...hát a teló kb ugyanaddig bírhatja , a kabát meg kcisit kevesebbet, de talán nem hal bele..ami viszont feltűnt, h a hazai forgalmazásnak hl a a padfone 1 200e körül van, itt bécsben pedig most jelent meg 700 euróért. de úgy van beharangozva mint valami világújdonság..az itt leírt árak szerint viszont nagyjából annyi lesz a padfone 2 mintmost az egy..szóval arra lennék kíváncsi, mikor várható európában, érdemes e várni, h pl ne másfél hónap műlva lehessen megvenni a 2est, annyiért amennyiért msot venné a 1est, ami az új padfone hatására meg nagyságrendekkel lenne olcsóbb...
hozzáteszem, hogy bnőm nem akkora geek, nem nagyon hatják meg a számok meg h mi hány magos, de azért na...én szólok neki, h mégiscsak...
OFF: tokot magához a telefonhoz sikerült valakinek szerezni.. vagy marad az univerzális sima bőrtok?
-
jubilleum
senior tag
Mondjuk ha vissza emlékezek, akkor anno a PAdfone 1-nél sem leplezték le a billentyűzetet rögtön, szóval még van remény
-
radi8tor
MODERÁTOR
Live event felvétele: [link]
-
szpali
addikt
-
jubilleum
senior tag
Mikor is lesz ma a premier?
-
atikó
őstag
válasz
mgTerminator #429 üzenetére
Igen,nem gondoltam hogy ilyen hamar megérkezik a 2 gen.
De azért nem hiszem hogy megéri cserélni,de ahogy magamat ismerem akkor megveszem!
Beszéltem Milánóban a bolttal ahonnan ezt vettem és nem akarnak tudni semmiről, de megerősítettek hogy ha lesz akkor szolnak, mert megveszem! -
atikó
őstag
Húú ez nagyon komoly lesz!
köszi a videót, de már tudom mi nem tetszik.
A hangerő gombot miért kellet egybe építeni (nekem nagyon tetszik és jó így használni hogy külön van) és miért kellet a bekapcsoló gombot oldalra tenni! mint a samu.
És érdekes még a tablet is,mert hogyan veszed ki belőle. és legalább nincs ajtaja, mondjuk az enyémnek legalább segít a kivételben. -
jubilleum
senior tag
Ennyit már tudunk, remélem qwerty is lesz
-
atikó
őstag
válasz
mgTerminator #425 üzenetére
Igen az lesz!
-
atikó
őstag
Hát most mondjátok meg,ha ezt tudom, akkor nem veszem meg ezt, hanem megvárom a a 2 generációt! (kicsit morci vagyok!!)
-
Borote
addikt
válasz
Maximus43 #420 üzenetére
Mire vágysz ennél erősebbre? Pontosan miben szeretnéd, hogy ennél erősebb legyen?
4 magos Krait-nél így első blikkre nem is nagyon tudok erősebbet mondani o.O
Ráadásul 720p-s 4,7"-os IPS panel, 700nit-tel? Az azért elég meredek... Ha lesz pénzem, és itthon is elérhető lesz, még a végén én is benevezek egy padfone-ra. -
Maximus43
tag
válasz
mgTerminator #419 üzenetére
Sajnos nem.
-
Maximus43
tag
nem tudja valaki hogy hivatalos specifikációk vannak e?
-
Kowa
tag
hehe még az 1 et se lehet itthon kapni azt már itt a 2
-
szpali
addikt
válasz
mgTerminator #407 üzenetére
Naa! Addig van 3 hónap, vagy akár 4 is, ha jövő év elején jön.
Nem értem hol a probléma... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mgTerminator #405 üzenetére
Karácsonyra vagy év elejére szerintem már biztos lehet.
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
valami készül?
http://www.padfone.net/2012/09/padfone-2-benchmark/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged