- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgabor80
tag
válasz
martin1369 #92 üzenetére
Kedves gizm0net,
kellett hozzá egy kis elárazás is... :-) amihez aztán már kötve voltak :-)
De amúgy 50 alatt már hozzá lehet jutni...
Senki pénzén nem akarok okoskodi, de olyan 50 küröl már Media Markt-ban is láttam...és hát ugye gari szempontjából nem árt valami nagyobb-ismertebb cégnél venni, hogy az első perctől simán menjen minden, ha gond van vele...
Mostanában kicsit rámentem a hosszabb garis cuccokra (főleg ASUS
) a PC-nél is, mert megéri az a plusz pár ezer a két vagy 3 év nyugalmat...és esetleg eladásnál is jól jön...
-
dgabor80
tag
Sziasztok,
kb 3-4 hete használja a család...40-ért nem is volt rossz vétel :-).
Gyors, korrekt, nem akad rajta semmi...jól bírja az aksija, tényleg szép a képe, jól össze van rakva és gyors.Netezésre, filmnézésre kiváló. Egy VLC playerrel bármilyen filmmel fürge és a hangja is tűrhető...
Nemrég még egy egymagos Myaudio-t vesztegettek ennyiért...most meg egy 4 magos Asus...Nexus helyett vettem (ne kövezzetek meg) nekem sajnos kellett a 32GB-os micro SD-s tárhely. (Meg féltettem is hogy a csemete tönkreteszi...)
Nem lehet elmenni nyaralni tárhely nélkül egy tisztességes mp3 és filmgyűjteménnyel...Nekem nagyon bejött!!!! 5/5*
(persze tudom nincs 3g, sem dupla sim, sem micro hdmi, sem otg, sem hangkimenet, sem dokkoló - de ezeket leszámítva bomba kis alapgép!!!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest