Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Nekem nagyon tetszik ez a yoga 8. Izgalmas a kialakítás, impozáns az üzemidő, tényleges sztereo, de.
Nagyon lehúzzák a módosított Android miatt.
Gyengécskének mondják a rendszeroptimalizációt, mert akadnak a programok. No ez utóbbi nállam már ki is lőné. Persze, lehet van rá valami megoldás az user berkekben.
Amennyire láttam, nem usb-n tölt, ergo nálam, megint kiesik. (Nekem ez alapfeltétel.)
Ami még lerontja nálam az esélyét, hogy nagyon vékonyka. Nekem böszme kezem van, én ilyen vékonyka cuccokkal, csak kínlódnék. (Többek közt, ezért vettem a telefonomra gumiborítást.) Jah, és az autós tartóm is megkínlódna valószínűleg vele.
Mondjuk, a "videokártyáról" nem találtam semmit...
Egyébként, nagyon tetszik!---------------------
Dazsar: Nem lehet, hogy hibás a letöltött csomag? Vagy amikor átmásoltad a memóriakártyára, akkor sérült meg? Esetleg xda-n tudnak segíteni.
-
emerzee
aktív tag
-
Gzolo
senior tag
Szia! Az Alcor Zest egy ipari hulladék. Mi még akkor vettünk kettőt, amikor járt mellé Bluetooth-os Logitech füles. Mindkettő gyári hibás volt, kicserélték őket szó nélkül, de az újabb kettővel ugyanaz az eredmény, szintén mentek vissza. Szoftveresen korrekt gépek, de a minőség pocsék. Én ezekkel a típusokkal nem próbálkoznék, a Wayteq új 79qci-je is onnan jöhet, mert azzal is kezdődnek a gondok, a Nagy táblagépes topikban írják páran.
Ezek után lett az Asus, ami annak ellenére, hogy az Alcorban és Concorde-ban papíron erősebb a hardver és több a ram, mégis sokkal folyékonyabban működik. Optimalizálás sokkal jobban sikerült. Az Alcornál az összeszerelésnél is vannak gondok, nincs jól körberagasztva a hátlap. Az Asus nekem pozitív meglepetés amióta nálam van, aksi is jó, wifi is erős, jól megy a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest