Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
cyberjani #3248 üzenetére
Üdv találtam egy videót. Itt az a helyzet, hogy elforgatás után frissül csak az óra, aztán később magától rendbejött. Azt írták lehet, hogy valamelyik alkalmazás zavart be a folyamatba, ami pakol ki valamit az értesítési sávra. Root nélkül nem lehet az órát kikapcsolni a készüléken tudtommal. A problémán segíthet ez az alkalmazás, bár ahhoz, hogy automatikus legyen, root szükséges (ami szintén csak annyi, hogy telepíteni kell a framaroot progit, majd azon belül egy "klikk" és kész).
Amit még ki lehet próbálni, hogy kikapcsolod az asus értesítő cuccát és megnézed az alapértelmezett értesítési sávokat, azok mellett, hogyan viselkedik az óra (az asus beállításokon belül, fejből nem tudom mi a menüpont).
Esetleg root után kipróbálhatod a fullscreen programot is a notification toggle-lel kiegészítve, nekem remekül bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest