- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
cyberjani #3248 üzenetére
Üdv találtam egy videót. Itt az a helyzet, hogy elforgatás után frissül csak az óra, aztán később magától rendbejött. Azt írták lehet, hogy valamelyik alkalmazás zavart be a folyamatba, ami pakol ki valamit az értesítési sávra. Root nélkül nem lehet az órát kikapcsolni a készüléken tudtommal. A problémán segíthet ez az alkalmazás, bár ahhoz, hogy automatikus legyen, root szükséges (ami szintén csak annyi, hogy telepíteni kell a framaroot progit, majd azon belül egy "klikk" és kész).
Amit még ki lehet próbálni, hogy kikapcsolod az asus értesítő cuccát és megnézed az alapértelmezett értesítési sávokat, azok mellett, hogyan viselkedik az óra (az asus beállításokon belül, fejből nem tudom mi a menüpont).
Esetleg root után kipróbálhatod a fullscreen programot is a notification toggle-lel kiegészítve, nekem remekül bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest