Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Miracast a technológia neve, a hol és mennyi részére keress rá. Én egy erre képes tévével próbáltam a dolgot és nem volt túl meggyőző, elég nagy volt a késleltetés (egy teszt hasonló tapasztalatokkal). Ahogy olvastam a késleltetésre nincs felső korlát a szabványban, ezért előfordulhat jobb és rosszabb implementáció.
A kapcsolathoz nem kell router, a két eszköz közvetlenül kapcsolódik a saját wifi chip-jük segítségével.
Az általam próbált összeállítás játékra teljesen alkalmatlan volt, még a böngészés közben is zavaró volt, hogy gördítek egyet és egy fél másodperces csúszással (köbö) láttam a tévén az eredményt.
Filmet nézni viszont remek volt.Nem tudom mi lenne a fő felhasználás, de érdemes lehet kipróbálni valahol - akár egy media marktban egy miracastre képes tévével - és utána dönteni, érdemes-e beruházni egy ilyen kütyüre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest