- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Gorbesz #2412 üzenetére
Hát most épp 6GB-os nincs, egy 8,81GB 720p van kéznél a kártyán, illetve egy 17,72GB-os mkv.
Az ésszerűség kedvéért a 720-ről írnék inkább:
Video:
Codec..........: x264
Resolution.....: 1280x534
Bitrate........: 9393 kbps
Fps............: 23.976
Audio:
Format.........: AC3
Bitrate........: 640 kbps
Channels.......: 6 (5.1)
Frequency......: 48,000 HzA tabin kizárólag MX playert használok, szoftveres dekóderrel gyönyörűen egy röccenés nélkül szalad a film (720p) és tökéletes a hang is.
Amibe még nem nagyon ástam bele magam, de bevallom lehet nem is fogom, az a HW dekóder, ugyanis itt nekem sosincs hang (Ace2 telón se), ellenben itt még a ~18GB 1080p mkv is gyönyörűen megy, csak ugye hang az egy szál sincs. Nem mondom, hogy nézhetetlenül, de ahhoz közelítő produkciót csinál, ha átváltok szoftveres dekódolásra, cserébe viszont van hang.Igazság szerint elég gyengus internetem van és a tabi kényelmesen töltögethet a közel zero fogyasztásával felőlem akár napokig is, ellenben a villany zabáló PC-t nem erre fogom használni, a notit pedig nem tudom mindig nélkülözni, hogy otthon töltögessen
. Anno összedobtam egy P2-es letöltőgépet és csupán 6 ezerrel csökkent az akkori 17ezres villanyszámlám, igaz akkor még egy jó étvágyú Prescott magos cucc volt 4,4Ghz-re húzva vízhűtve...
Csak ugye a PH-n kényes téma a p2p meg sok más is, ezért nem feszegettem, hogy miért örülök én annak ennyire, hogy szereti a tabi az ntfs partíciót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest