- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom, csak nekem volt egyértelmű, hogy amikor hazajöttem a készülékkel rögtön rákerestem és letöltöttem a pdf útmutatót?
Ez manapság minden készüléknél így van, de valóban egy 2-3 hónap tapasztalattal bíró androidosnak, nem sok újdonságot tud mutatni.
Viszont a napokban nekem jött egy hülye üzenet, nevezetesen, hogy a :
Sajnáljuk, de a com.google.process.gapps folyamat leállt
Hát sajnálhatod is gugli b+, mert emiatt "szétidegelt" már a gépezet. Gmail szinkron nem ment, csevegő nem ment és a többi...
Akár le is kapcsolhattam volna a wifi-t. Olvasgattam a netet emiatt, de több nagyon "frankó" megoldás sem segített. Pl, hogy az alkalmazásoknál állítsak mindent alapra. Meguntam és csináltam egy teljes visszaállítást, amikor megadtam az elsődleges fiókót, rögtön kiírta megint. Másik gmail-es fiókkal semmi gondja nem volt.Csak akkor javult meg, miután frissítette az összes google play újságos baromságokat, amit előtte egyébként letiltottam, mert minek, nem használom és egyszer ki kellett lépnem teljesen az account-ból, majd vissza, azóta megjavult. Ha esetleg valakinek előjönne ez a hiba, ez az egyik megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest