Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
válasz
HTCX715 #3006 üzenetére
Mostmár nem. Igazából már ez az 5. évem az android terén, és a ROM-olás az ami hiányzott. Anno a ZTE Blademre napi szinten tettem fel új szoftvert (még most is használnom, és 4.4 van rajta). Viszont végre valahára erre is beindult.
Szóval nem.
Az aksiideje egyszerűen lenyűgöző, eddig az összes készülék amit használtam 1 napnál nem bírt többet. Ezzel 2-3 napig kihúzom. A kijelző egyszerűen csodaszép, és gyors is, igaz én már nem gyári szoftvert használok jóideje. Szinte az összes nagy játék laggmentesen fut, ami pedig mégis laggol az nem a készülék hibája, hanem a fejlesztők cseszik rendesen megcsinálni az adott játékot. Én a tablettel teljesen meg vagyok elégedve.Ami negatívum a tablet terén hogy a burkolat idővel elkezd "recsegni" de ha nem szorongatom erősen akkor nem szóval ennyi.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest