- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
Viper26 #2421 üzenetére
Ezekbe a vitákba nem megyek bele, mindenki úgy formázza illetve nem formázza az akkut, ahogyan szeretné, csupán betartom a kezelési utasítást.
Tudod ez telefonos fórumokon is állandó meddő vita, és egyéb fórumokon. Egy valaki felhozza a témát, aztán jól egymás nyakának ugranak napokig, hogy ki tud okosabbat mondani alapon, aztán sose lesz győztese az egésznek.
Én még nem vittem vissza soha akkut életem során, hogy nem működik. Pusztán az előírtakat betartottam.
Munkagépekhez újíttattam már fel Li-Ion-os akkukat 50eFt/db áron. Ott is azt tanácsolták töltés sütés töltés sütés. Persze láttam ennek ellentmondó írásokat is a neten, hogy nem kell formázni stb...Lényeg: Baja nem lesz ha leírtak szerint "felformázom" az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest