Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Böngészőből melyik a legjobb erre a tabra,mert érdekes módon a telefon Samsung Galaxy S Advance opera mini van és nagyon szépen megy,de itt nagyon elégedetlen vagyok vele.Próbáltam a nagyobb operát az meg sokszor kifagy.A UC Browser HD jó lenne de sajnos nincsen benne magyar nyelv és ha van megfelelő böngészőt akkor létezik valamilyen videó letöltés vezérlő amellyel ismert videó megosztó oldalakról tudnék letölteni filmeket.Mint pl:asztali gépnél a Internet Download Manager program.
A nyitó képernyőn nem tudom a órát át álltani 24 óra beosztásra hiába állítom be a 24 formátumot a nyitó képernyőn mégsem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest