Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Böngészőből melyik a legjobb erre a tabra,mert érdekes módon a telefon Samsung Galaxy S Advance opera mini van és nagyon szépen megy,de itt nagyon elégedetlen vagyok vele.Próbáltam a nagyobb operát az meg sokszor kifagy.A UC Browser HD jó lenne de sajnos nincsen benne magyar nyelv és ha van megfelelő böngészőt akkor létezik valamilyen videó letöltés vezérlő amellyel ismert videó megosztó oldalakról tudnék letölteni filmeket.Mint pl:asztali gépnél a Internet Download Manager program.
A nyitó képernyőn nem tudom a órát át álltani 24 óra beosztásra hiába állítom be a 24 formátumot a nyitó képernyőn mégsem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest