- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello,
azóta nem sokat használtam, viszont azalatt egyszer volt olyan, hogy feloldottam és hangyás kép volt, rebootolni kellett. Amúgy üzemideje mintha több lenne, valamint se touch misaction, se bevilágítás nincs a kijelzőn (lekopogom). Azt vettem még észre, mintha kicsit többet akadozna, de ez lehet azért volt, mert közben épp frissítettem az appokat, vagy pedig amikor pdf-et olvastam, akkor szar pdf olvasóval csináltam. Majd írok a fórumba, ha megint lesz valami, nagyon remélem, hogy nem lep meg megint valami idegesítő hibával és nem kell ötödször vinnem... -
geckowize
őstag
Ma teljesen megőrült 2x is...
1. Akarom használni, feloldom és hangyás képernyő, szürke és fekete csíkok "zizegnek", semmire nem reagál... Sajnos csak szar fotót sikerült róla csinálnom, mert utána újra is indult magától.
2. Skypeolás közben elkezdett össze-vissza érzékelni érintéseket random helyeken és igen intenzíven, ki-be lépegetett mindenbe, had ne mondjam, milyen idegesítő volt... Reboot után megjavult.
Úgyhogy viszem a 3. szervizre, touch misaction miatt... De jó lesz megint belakni, már várom.
-
geckowize
őstag
Már valaki írta 10-20 hsz-szel előrébbiek között, hogy nincs fólia és mégis van kijelzőérintés.
Nekem egyébként a töltőkábel szar, tegnap este is bedugom tölteni erre reggel nézem szart se töltött... Ez volt az a hiba amit utólag írtam az Asusnak és nem szóltak a szerviznek... Plusz ugye nekem még van a háttérfény bevilágítás a status bar egy részénél úgyhogy megy vissza majd szervizbe..A teló - amivel fényképezem - visszatükrözödésében látszik a két bevilágító folt...
-
donjohnson
addikt
ha nem ajánlja fel a 4.3-at, akkor le lehet tölteni a támogatási oldalról is a Driver & Tools / Android / Firmware menüpont alól.
-
Deneware
csendes tag
Rövid válasz: ADB alatt Fastboot-tal flashelve. Nekem így ment, akár a gyári (amit te is fel akarsz tenni), akár a rootolt ROM-mal. Szóval IGY MEGY!
Hosszú válasz:
1-A Setup-ban a tableten engedélyezed az ADB-t USB-n
2-Felteszed az Asus Android USB drivert, "Android USB Composite" eszközként megadva a tabletet.
3-Feltelepíted a "Minimal ADB and Fastboot"-ot
4-A kikapcsolt tableten a "VOLUME UP+POWER ON" együttes lenyomásával behozod a "DROID BOOT" képernyőt/menüt. (Ott egyébként semmit sem kell csinálni!)
5-Leteszteled (én az "ADB LOGCAT" paranccsal" hogy TÉNYLEG jó-e az USB kapcsolat a tablet és a számítógép között.
6-A flashelendő file-t bemásolod oda, ahol a "Minimal ADB and Fastboot" van. Ez egy ZIP file lesz, amit megnyitva nem egy másik ZIPE-et, hanem már a mappákat/fileokat látod! Tehát nem az -esetleg- duplán csomagolt ZIP-et teszed ide!
7-"FASTBOOT ERASE SYSTEM" parancs
8-"FASTBOOT FLASH UPDATE XXXXXXXXXXXXXX-ota-user.zip"
9-"FASTBOOT REBOOT" parancsEnnyi...
Itt le van írva a rootolás/flashelés menete, (SIMA, NEM LTE-s FHD-re !!!) de a módszer tökugyanaz, csak a flashelendő fájlok mások értelemszerűen.
http://www.android-hilfe.de/asus-memo-pad-fhd-10-me302c-forum/455825-howto-root-fuer-das-memo-pad-10-fhd.html
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Az én FHD-mon a bekapcs+hangerő fel együttes lemyomására bejön a Droidboot menü, na ott az egyik pont a (talán...) "SD download" vagy valami ilyesmi. Talán itt lehet az SD-n lévő gyári ROM-ot flashelni. Én egyébként már a root-tal is elégedett leszek, egy csomó dolgot ugyanis most nem tudok megcsinálni, amit a rootolt Galaxy S2-esemmel igen.
-
Deneware
csendes tag
Fény az alagút végén... Sikerült feltenni az Asus Android USB drivert és végre megy az ADB!
Listázza logcat-ot ezerrel... Ott követtem el a hibát, hogy rosszul csináltam a manuális USB driver telepítést. (Mert ugye az automatikus felismerés nem ment...). Én a sárga felkiáltójellel jelzett "Android" eszközre jobb egérgombbal kattintva próbáltam meghajtót frissíteni, a telepített meghajtó elérési útvonalának megadásával. Hát úgy nem lehet... Ezek után biztosan menni fog a rootolás! Ja! És a megoldás nem az ASUS ügyféltámogatástól jött. Azt inkább nem minősíteném...
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Köszi az infól ezt én is megtaláltam. Sajnos már ott bukik a dolog, hogy se a WinXp se a Win7 64 nem ismeri fel a Memopadot. ( A német fórumról letöltött IntelAndroidUSBDriver teleptés utám sem, mert ugye a "sima" FHD 10-ben Intel Atom proc van.) Tehát nem megy az ADB ergo a flashelés sem. Most írtam egy mailt az ASUS-nak, ugyan árulják már el milyen driver (és honnan...) kell ahhoz hogy menjen az ADB USB-n. Illetve hogy hogyan lehet downgradelni a ROM-t másik gyári-ra. -
Deneware
csendes tag
Szia!
Hát az a helyzet, hogy hiába FHD 10 a Tied is, az enyém is , az a fránya 4G LTE amivel a tied több, azt jelenti,(utánanéztem azóta...) hogy a Te Asusodban tök más a proci, és értelemszerűen a ROM is. Az enyémben 2 magos Intel Atom van a tiedben 4 magos Snapdragon. Innentől sajnos nincs miről beszélgetnünk, ami Neked megy, az nekem biztosan nem fog. Csókoltatom az ASUS-t... De köszi szépen hogy válaszoltál! Feltúrom az XDA-t, hátha találok valamit, de nagyon észnél kell lenni, mert nem akarok téglát csinálni a tabletből.
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Köszi! Ezek szerint te rootolt 4.6.2.-es rom-ot flasheltél? Na, ezt én nem merem megcsinálni... Azt hittem a Framaroot-tal rootoltad a bolti 4.6.2.-es Firmware-t. Sajnos a 4.7.3.-on ez a módszer -egyelőre- nem megy, (próbáltam... ) de -azt írják- a 4.6.2-n igen. De ehhez nekem előbb downgradelni kellene 4.6.2.-re.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest