Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Android 4.3-ról tapasztalatok:
A bal alsó sarokban lévő gombbal előhívható "lebegő widget"-ek közül eltűnt sajnos a böngésző...
kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban...Kamera felülete teljesen át lett szabva, kár hogy alig használom
De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...Összességében fürgébb sokkal, érezhetően gyorsabb minden.
Mást nagyon nem vettem észre még.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban...
De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...