- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
geckowize #78 üzenetére
1. Szerintem ruházz be egy nagyobb MicroSDHC Class 10 memóriakártyára, és akkor arra fel tudod tolni a filmjeidet viszonylag nagy sebességgel. Nekem csak Class 4-es van és 16GB, én azon tárolom a dolgaimat, de majd ha jobban állok, akkor 6k-ért már lehet venni Sandisk 32GB-t Angliából. Ne használj ntfs-t mert nem fog jól működni. Rakd be a Tabletbe, és formáztasd le vele, ő majd olyat csinál, ami neki kell, a PC meg úgyis olvassa mindet.
3. Van egy ún. Folio Key nevű tároló - billentyűzetes alkalmasság, de az nem olyan klasszikus dokkoló mint a transzformerszerknél, ráadásul baromi drága.
4. Még 200-ért is.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&_nkw=usb+otg&LH_BIN=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged