- Házimozi belépő szinten
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Hobby elektronika
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- 

geckowize őstag válasz  geckowize

üzenetére geckowize

üzenetéreAndroid 4.3-ról tapasztalatok: A bal alsó sarokban lévő gombbal előhívható "lebegő widget"-ek közül eltűnt sajnos a böngésző...  kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban... kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban...Kamera felülete teljesen át lett szabva, kár hogy alig használom  De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép... De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...Összességében fürgébb sokkal, érezhetően gyorsabb minden. 
 Mást nagyon nem vettem észre még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban...
 kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban... De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...
 De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...