Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ondodo
csendes tag
Nemsokára viszem vissza... Nekem egyszerűen nem jó rajta olvasni, ugyanaz a PDF egy amazon kindle-en vagy (LED) monitor sokkal jobb a szememnek. Én főleg tanulásra használnám, de kifolyik a szemem... Így lenne egy 100ezer forintos alátétem, ami egy kicsit luxus szerintem. Azért írtam alátétet, mert androidos programok futtatására, böngészésre alapból luxus egy 100 Ftos érintőpaneles kütyü, amit úgyse használnék sokat, legfeljebb pár napig elbohóckodnék filmekkel vagy pár droidos játékkal. Akkor már olyan érintőképernyős gépet vennék, ami PC alapú (ergo fut rajta rendes oprendszer, pl WIN8). (Ja, hogy akkor miért vettem meg? Mert a tabletek közül, amiket legalábbis láttam, (iPad-ot leszámítva, mert a retina kijelzővel az brutális minőségű) még ennek volt a legszebb, legélesebb képe, de olvasásra így sem jó... Legalábbis nekem... Maradok egy drágább tintasugaras nyomtató vásárlásánál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest