Új hozzászólás Aktív témák
-
Maci_9123
csendes tag
Sziasztok. Kedden vettem egy Asus 780 dcu II oc videókártyát. Na már most nekem az lenne a problémám,hogy terhelésen egy idő után felmegy 75-80 fokra és 2008 rpm 62%-os venitire ami nekem kurva magasnak tűnik.Idle állapotban oké 27-30 fok. Ph-n itt 65 fokot mért full terhelésen, az nvidia 95 fokot adott meg neki,de gondolom azt a referencia kártyáikra érti. Írták is,hogy van hozzá egy javított bios amitől csendes már a vga,de én nem tudom,hogykell cserélni. Válaszotokat,segítségeteket előre is köszönöm. Trollok kerüljenek.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz
Rypejakten #37 üzenetére
Igen, igazad van.FullHD felett ajánlott az sli, vagy a crossfire.Ha beszereznék egy , 2560x1440-es felbontású monitort, akkor biztosan nem 1db kártyával használnám, de így azért egész jól el lehet lenni egy gtx670-el is, vagy akár egy Hd7970-el.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
Nagyon tetszenek ezek az ,,új" 780-as kártyák, de valahogy azt érzem, hogy egy kicsit előbb kellett volna megjelenniük.Az Amd HD7950/70-es vga-k megelőzték a korukat a 3gb gddr5-el és a 384bit-es memória sávszélességgel, ami szinte már elengedhetetlen a full HD-nál nagyobb felbontásokhoz.Ennek ellenére hatott rám az Nvidia marketingje és én is egy Gtx670-est vettem az Asus kínálatából.Valószínűleg most is Nvidia-t fogok választani.
-
-
krx21
nagyúr
Bizony jobban jártál volna 780 SLI-vel... A Quad SLI skálázhatósága nem túl jó, kevés játék használja hiba nélkül... Az új patch-ekben és driver-ekben bízhatsz, de ez sajnos már régi tapasztalat...
Próbáld ki hogy kikapcsolod az egyik GPU-t... 3way SLI sok esetben jobb, pláne FullHd közeli felbontásban...
Talán a Merto játék ami skálázódik rendesen 4 gpu-val... -
Szervusztok Kedves Fórumtársak!
Kérlek Titeket,hogy adjatok tanácsot.
Nemrég vettem egy GTX690-es vga-t,a már meglévő mellé.
Azt vettem észre,hogy ez a quad sli egy "gyerekbetegségektől"hemzsegő rendszer.
Szeretnélek Titeket kérdezni,hogy én vagyok a tehetségtelen,vagy inkább jobban ajánlanátok a GTX780 sli-t,mert,hogy esetleg sok a 4db.gpu?
(az nvidia panelen mindent beállítottam,egy hozzáértő kollega segítségével)
Köszönöm szépen előre is a becses segítségeteket.
Isten áldjon meg Benneteket! -
krx21
nagyúr
válasz
matteo_szg #25 üzenetére
"ugyanazon zárt házas tesztben a referencia kártya hűtője sem úgy teljesít, mint egy tesztpadon."
Pont ezt említettem... Zárt házban némileg csökken az előnye a "nem kifújósnak"...
-
-
krx21
nagyúr
Azért valljuk be messze nem olyan szép, mint a referencia kártya... Mondjuk a korszak egyik hanem a legszebb kártyája a ref... A hűtési teljesítmény impozáns a tesztekből nézve, de egy SLI megoldásnál vajon hogy szuperálna? A teszt eredmény sem zárt házban volt, gondolom én... Két kártyánál, meg különösen fontos, hogy a meleg rögtön kijöjjön a házból és a két kártya között legalább 1 slot legyen...
Szerintem joggal lehetünk kíváncsiak, mit hozott volna egy zárt házban egy sli rendszernél...
Ott biztos nem jött volna össze a 30%... -
KAMELOT
titán
válasz
omnitronik #19 üzenetére
Ugyan az. Az van benne!
-
cairojack
aktív tag
Üresjáratban mennyire halk egy ilyen Direct CU II? Az én VGA-m (MSI Cyclone II) alapjáraton nem hallható, nem hallatszik ki a gépházból, és nem azért, mert elnyomná a másik két 500 rpm-en forgó Noctua hangja, hanem mert kva halk.
Ezt szerintetek tudná hozni a D-CUII?Csak azért kérdem, mert bár maxi elégedett vagyok a mostani kártyámmal, előbb utóbb cserélni kell, és mostanában nem túl sok Cyclone (vagy akár Vapor-x) hűtővel ellátott karit látok. Lehet D-CUII-re kell váltanom.
-
KAMELOT
titán
válasz
omnitronik #16 üzenetére
Csak a 770 ára 400euro. 680-at meg kapsz használtan 280-300 euroért. garanciásat persze. 680-at is lehet húzni 770 szintre. Ugyan az a chip van benne.
-
ates85
tag
Nekem bejön az a két eltérő ventilátor kialakítás. Kár, hogy a most megjelent GTX 760-ra nem ilyeneket tettek, de persze a sima ventilátorokkal is csendes és hatékony a hűtője.
-
Rypejakten
addikt
techpowerup tesztre nem adok, csak egyszerűen nyomon követtem a 780/Titán topikot. ott írták, hogy azért minimális különbség van a kettő között.
azért az nVidia sem követne el egy akkora fatális baklövést, hogy a két egyforma teljesítményű kártyája közül az egyiket ~50k-val olcsóbban adja.
-
haddent
addikt
válasz
Rypejakten #12 üzenetére
Őőő... TechPowerup tesztet láttad? Konkrétan 1% különbség van ez és a Titan közt.
-
KAMELOT
titán
válasz
omnitronik #8 üzenetére
Abból veszel 2 másik HC kártyát. pl. 2x GTX680-at.
-
omnitronik
csendes tag
na ez már valami
komoly hűtés, szép teljesítmény és korrekt megjelenés
egyetlen hátránya van: az ÁRA
kicsit magas
-
törölt tag
Most is nagyot alkotott az ASUS, jó lett a teszt
-
mghltm
addikt
csendes lett, miutan kiadtak hozza egy javitott bios-t
-
Sonja
nagyúr
Na, ez a hűtés tetszik!
Csendes, és szépen hűt. Remélem a HD9970-re is kerül majd egy ilyen, arra vevő leszek.
-
KAMELOT
titán
Hűtés jó lett. Ára elég kemény.
-
Petyyyyy
addikt
Na ez tényleg egy bitang hűtés lett. Bevethetnék több modellen is.
-
Dominó85
addikt
Elfogadnék egy ilyet.
Nemcsak piszok gyors de még szép is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó saját ízlése szerint alakított a speciális hűtővel szerelt GTX 780-as vezérlőjén. Megvizsgáltuk, hogyan is sikerültek ezek a változtatások!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest