- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtesp
tag
Ha kiadnának egy transformer-prime házban, egy intel procival, és ugyan olyan üzemidővel mint a prime egy táblát win8 oprendszerrel, én rohannék megvenni...
-
daniel909
addikt
amire egy táblagép való arra jó az android. a wp7 kitudja mivel lesz jobb mint egy droidos tábla, szerintem semmivel nem fog többet tudni..
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #9 üzenetére
igen, jön a windows store, de az ne mazt jelenti, hogy tele is lesz cuccokkal. nézd meg, hogy a windows phone szoftverboltjának mennyi idő kellett ahhoz, hogy meginduljon rá a fejlesztés.
biztosan életképes lesz, ahogy a wp7 is az, én csak azt mondom, hogy nem ettől fog fellendülni a tablet piac, ahogy a wp7-től sem lendült nagyot a telefon piac. -
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #7 üzenetére
értem, hogy erre gondoltál, de miért van több értelme? az asztali gépre írt programok nem fognak elfutni rajta egyáltalán. újra kell őket írni ARM-ra. így mondjuk az garantálható, hogy hónapokig sokkal rosszabb alkalmazásválaszték lesz win8-as táblákra
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #4 üzenetére
de miért pont win8-cal?
szerintem aki olyat vesz majd, az hasonló hamis elképzeléssel fut neki, mint akik netbookot vettek laptop helyett.
-
tothmaxy182
őstag
Nekem valamiért az az érzésem, hogy a windows 8 elsősorban a tablet piacon lesz nyerő... PC-n szerintem kb ugyanolyan eredményt fog hozni, mint a Vista (tehát rosszat)...
-
kiskaktusz
addikt
win8-val tényleg megugorhat az eladás
-
solanthugor
aktív tag
Ès ez a becslès lehet be is jön nekik.
Nagyon jòk a tabletjei, ès a prime-t is csak most kezdtèk èrtèkesìteni nemrèg. Ès ha a multimèdiàs tartalmakat megfejelik a ''kreatìv'' tartalmakkal akkor az mèg jobban fel lendìtheti a tablet piacot, kibövülhet a cèlközönsèg. -
callmeakos
veterán
Hát az látható hogy az Asusnak most beindult ezen a piacon a szekér...
-
AS
félisten
Nagyon jó
Volt nagyon karácsonyi találkozó összegyűlt a család , bátyám előkapja kis Asusát és mindenki azt nyomogatta utána meg fényképeztek vele
Nagy volt a ovácio
Nagyon jó lett a Transformers
Biztos jövőre is adnak ki pár jó gépet. Bár nekem nem az lesz hanem más tablet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Android és Windows 8-alapú Transformer modellek sikerétől várja az Asus a milliós eladásokat.
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest