- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Edzésre jó (30-60 FPS), versenyre minősíthetetlen, de ez manapság az össze játékra elmondható FullHD-ben (i7@3,5 GHz, GB RAM). Túl sokat nem játszottam vele még, mert csak kocaszimulátoros vagyok, de kijelenthetem, hogy a mostani ínséges időkben jól jött. Inkább a Forza 4-el nyomom, mert abban egy kicsit több autó van, és a hardcore setupok annyira nem érdekelnek...
-
muxi-muxi
senior tag
SLI-ben nem nagyon oprimalizált, eddig egy GTX660-assal nyomtam, de a két 460-assal még 720pben sem az igazi...
"Szimulátort elsősorban kormánnyal használunk, de a fejlesztők elkötelezett célja, hogy kontrollerrel is élvezhető és használható legyen, a hivatalos oldalon írtak róla, hogy kiemelten foglalkoznak a témával."
Nos, nagyon jól lehet irányítani X360 kontrollerrel, jobb időket megyek Mugellóban, mint a Forza 5-ben, a Ferrari 458-assal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Filmgyűjtés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest