Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

AC-t nehogy nekem elkúrják, akkor már inkább ne csináljanak vele semmit. A világa köré nagyon durva sztorit lehetne faragni. Szereplőket lecserélhetik csak ne szemét popcorn legyen.

Eddigi játékadaptációk közül amire azt mondom hogy eh, elmegy, az sztem is a PoP meg a Hitman, bár azoktól sem estem pofára. PoP ha kicsit visszább vesz a Disney-faktorból nagyon is jó lehetett volna, így viszont a befejezés után legszívesebben én is vissza mentem volna az időben a jegyár kifizetése elé.

Hitman filmből sikerült azt a hangulatot kiszedni ami miatt a Hitman játékok azok lettek amik, ellenben kaptunk helyette egy max közepes akciófilmet. De legalább azt nem fájt végignézni. Sajnos már ez is eredmény.

Sokan meg fognak lepődni, de én bizony a jó filmek közé sorolnék egy Uwe Boll alkotást is, nevezetesen a Postal adaptációt. Látszik rajta hogy Boll prodáksön, jópár jelenet van amit értelmes rendező már a forgatókönyvből kihúzott volna mert már szöveges formában ordítana róla mennyire nem működik és ezek rengeteget ront a film összképén. De sokatt röhögtem rajta, szvsz áthozza a játék humorát. Mindenkinek csak ajánlani tudom, már csak akkor is érdemes megnézni ha látni akarjátok hogyan verekedik össze a Postal fő fejlesztője Boll-lal a magán a filmen majd szétlövik Boll tökeit (mert bizony, magát is parodizálja a filmben). Illetve Bin Laden halála miatt pont aktuális.

Új hozzászólás Aktív témák