Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kpal nagyúr Tetszik így beborították a Csarnokot  
- 

aizen92 addikt válasz  Televan74

üzenetére Televan74

üzenetére+1. Támogatom! 
 Tanácsokat innen lehet kérni! 
- 

mentoloshypo senior tag válasz  Bjørgersson

üzenetére Bjørgersson

üzenetéreHmmm... AC+FC+WD nem is lenne rossz.  
 Ott lenne a helyed a Ubisoft marketing osztályában.
- 

oriic HÁZIGAZDA válasz  Bjørgersson

üzenetére Bjørgersson

üzenetéreEzek csak easter eggek, nem jelentenek semmit.  
- 

Zedz addikt válasz  mentoloshypo

üzenetére mentoloshypo

üzenetéreÖssze lesznek szerintem. Pár utalás van rá mind a két játékban. Pl.: az AC4-ben az Abstergo gépek hackelése közben rá lehet akadni egy olyan email-re, amit a Blume küldött a ctOS-ről.  
- 

Zedz addikt Külön választva még jó lenne, akár működhet is a dolog, de remélem nem a fő szálon fogják erőltetni a dolgot. Nem tudom miért akkora baj, ha valaki egyedül szeretne játszani.  Amúgy szerintem Párizs végre az a hely, ami ismét vissza tudja hozni az "Assassin életérzést". Nekem a korai USA majd a tenger minden volt csak Assassin's Creed nem. Amúgy szerintem Párizs végre az a hely, ami ismét vissza tudja hozni az "Assassin életérzést". Nekem a korai USA majd a tenger minden volt csak Assassin's Creed nem.Vajon az AC és Watch Dogs univerzumot mikor hegesztik össze?    
- 

Lottheus tag Koop lesz benn, pár hónapja olvastam valahol hogy két gameplay is lesz kint majd az E3-on egy singleplayer meg egy koop mission ugyanis a kettő teljesen különválasztva szerepel majd a játékban, ha minden igaz  
- 

oriic HÁZIGAZDA válasz  mentoloshypo

üzenetére mentoloshypo

üzenetéreTeázok mert még vezetnem kell.  szerk: Amúgy ha minden össze jön, jövőre kimegyek, és helyszíni tudosítás lesz. 
- 

wolfman veterán Szerintem meg olyasmire kell itt gondolni mint a Brotherhood, hogy több társunk is lesz játék közben talán. Vagy multiplayerre, de nem hiszem hogy co-opra, hacsak nem volt korábban kikotyogva. 
- 

aizen92 addikt Kint lesz valaki E3on idén? Vagyis már kint van?  
 ( esetleg ph helyszíni tudósítás? )
- 

T.Peter őstag válasz  mentoloshypo

üzenetére mentoloshypo

üzenetéreA tortenetrol beszeltem. A kuldeteseket es a jatekmenetet majd belovik az ac-nek megfeleloen. 
- 

T.Peter őstag Szerintem rendben lenne coop-pal is. Meg tudjak oldani, hogy a tortenetben ne legyen kiemelve, hogy hanyan vagytok, mint a borderlands-ben. Plusz haverral menni egyutt a haztetokon meg elvezetesebb is lehet, mint egyedul. 
- 

WestCoast92 tag Hát én a legjobban egy 2-brotherhood-revelation-hoz hasonló történetet remélek, bár csak remélek, mert nem látok túl nagy esélyt rá, hogy újra rittyentenek egy ahhoz hasonlót. Mondjuk nekem a 3.-nak a vége tetszett és kíváncsi lennék azt hogy fogják folytatni. De természetesen várom ezt a részt is, és kíváncsian várom mit hoznak ki ebből a coop-ból. 
- 

válasz  WestCoast92

üzenetére WestCoast92

üzenetéreCsak arra akartam utalni, hogy ezt a nevet túl sokszor használják.  Eddig az összes AC-t kijátszottam, de szvsz a legjobb a 2 jó lenne, ha ahhoz hasonlítana. Reméljük Párizs jól ki lesz dolgozva, az előző részekben nem voltak jó városok. A négy assassin a képen simán jelenthet annyit is, hogy visszatér a brotherhoodban lévő beszervezős rendszer... De egyébként én egy coop-t is el tudnék képzelni, de nem fő szálon, hanem ilyen plusz küldetésként, úgy egész értelmes lenne. Eddig az összes AC-t kijátszottam, de szvsz a legjobb a 2 jó lenne, ha ahhoz hasonlítana. Reméljük Párizs jól ki lesz dolgozva, az előző részekben nem voltak jó városok. A négy assassin a képen simán jelenthet annyit is, hogy visszatér a brotherhoodban lévő beszervezős rendszer... De egyébként én egy coop-t is el tudnék képzelni, de nem fő szálon, hanem ilyen plusz küldetésként, úgy egész értelmes lenne.
- 

mettek addikt Nekem az a négy személy inkább 3 mert az első derekát nem mondanám karakternek. 
- 

oriic HÁZIGAZDA válasz  mentoloshypo

üzenetére mentoloshypo

üzenetéreÉn egy AC játékkal sem játszottam még, de nagyjából tudok róluk eleget, nehezen tudnám elképzelni a coop játékmenetet. 
- 

mentoloshypo senior tag Általában nagyjából eddig is jutnak a fejlesztők amikor az újítási kényszertől vezérelve a kreatív megbeszéléseken elhatározzák, hogy "na akkor ebbe már lesz co-op, mert biztosan zabálnák a népek" 
 Újdonság. Aztán, hogy ez milyen irányba fordítja el a sorozatot meg az idő és a rajongók megmondják... 
 Nem tudom hány AC rajongó fejében fordult meg eddig, hogy de jó lenne co-op a kedvenc játékába! Gyanítom kevesebb mint gondolnánk.
- 

mentoloshypo senior tag Azt hiszem ezt már pletyózták korábban is. 
 Egyébként biztosan megvalósítják (ha már nem először röppen fel) bár a játékmenet szerintem egyáltalán nem adja magát a co-ophoz, assassinnak lenni jobb magányosan. Szerintem!
 Bár a Resident Evil/Dead Space-be se illik bele jobban, mégis bele erőltették. Ezzel szépen megpecsételve a az addigi színvonalat, gratulálok! 
- 

oriic HÁZIGAZDA Az biztos hogy újdonság lenne a sorozat részéről. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Brutális az a topik
 Brutális az a topik 

Nem sajnos, csak stream meg live chat lesz.
 Nem sajnos, csak stream meg live chat lesz.  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)