Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Kezdem én is "elismerni"
Tény,hogy jó lett.Mondjuk nekem ezekből a gyüjtögetős feladatokból már annyira elegem van nem csak itt más játékban is.
De jár neki az up.
ui:a hajós jelenetekért meg pluszba.... -
Logen88
aktív tag
Szerintem is jó lett a game. Kedden fejeztem be a főszálat, 92% lett, még pár küldi van és kész is.
A III. résznél a főszálat kivittem és ennyi, mert unalmas volt, ez viszont nem. Én nem bánnám ha jövőre ismét Edwardal kalandozhatnánk. -
pzstm
titán
Akkor úgy érzem jól tettem hogy beszereztem One-ra
Hétvégén meg is lesem
-
FireKeeper
nagyúr
megérdemli az elismerést a játék, mert nagyon jó lett, a második rész óta talán a legjobb. főleg annak fényében impresszív a munka, hogy a nem túl fényes AC3 után mindössze egy évvel álltak elő a játékkal (tudom, nyilván nem egy évig fejlesztették).
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
seederking #15 üzenetére
-
seederking
őstag
Videó alatti zene címét nem vágja valaki?
-
wolfman
veterán
Érdekes, ha valaki azt mondja hogy a játék jó, csak a kalózkodást hozza fel. Története, karakterei, jelen szál milyen?
-
Bloksma
aktív tag
Tetszett éppen, de a 2-eshez nem is hasonlítom. Azt sokkal jobban élveztem. Jobban is gyúrhattak volna a főküldetésekre. De azért elismerem, hogy jó kis alkotás.
-
ghostmat
tag
Nekem nagyon tetszik, amióta megvettem nem tudom letenni
Amennyire bizonytalan voltam az előrendelésben, annyira pozitívan csalódtam benne!
A 3. rész után kicsit csalódtam a sorozatban, az nem igazán tetszett, én azt untam meg nagyon hamar, egyáltalán nem ragadott magával Connor és a függetlenségi háború.Nálam 9.5/10, mivel az optimalizáció nem túl jó
bár fényévekkel jobb mint a 3, pedig elvileg ugyanaz a motor.
-
Thodeus
aktív tag
Kifejezetten jó rész lett, de még mindig a 2. az etalon.
-
-
mentoloshypo
senior tag
Még mindig nem értem, hogy ha PS3-on már végigjátszottam (meg multiztam) akkor miért vegyem meg -vagy upgrade-eljem- PS4-re.
-
janos1988
addikt
A bugokról is készít egy frappáns videót?
-
Normi™
őstag
Nekem nagyon tetszik valamiért,de lehet bennem van a hiba
-
marcusa
addikt
Szerintem az eddigi egyik legjobb AC!
Már vagy 45 órám benne van, és 38%-nál tartok, nagyon tartalmas lett, és szerintem nem unalmas.
uplay-en pedig nagyon jól ki lett találva, hogy lehet a barátok flottáit segíteni. -
ezt hívják szaknyelven autoszexualitásnak, nem?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #1 üzenetére
+1
-
Szerintem nem lett ekkora durranás. Nem is vittem végig mert meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tenisz topic
- Milyen routert?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest