Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
A TP-LINK is jó, de valahogy a TP-LINK-ek nem az ilyen jellgű terhelésre teremtek. Nekem is van egy 543-am, de összehasonlítva egy Linksys e2000-el ég és föld a különbség, és nem azért mert a TP-LINK rossz lenne, mert a TP-LINK sztem otthonra a legjobb választás, nagyon olcsó, és nagyon jó. Csak éppen a TP-LINK nem is nyújt semmit azon felül, amire gyártották, értsd, mióta megvan a Linksys mögötte van egy szerver, mögötte van 4 munkaállomás, és a szervernek webfunkciói is vannak, ftp, http, szerver is. És megy, erre a TP-LINK csak korlátozottan volt alkalmas, mikor már nagy volt a baj, akkor ledobta a hálózatot, nem lefagyott, csak megadta magát. Szóval nem tudom, de talán egy 1043, igaz TP-Link WR740N-től felfelé már 400 MHz-es proci van a TP-Link - ekben is, de valahogy ilyen dolgokra nem az igazi.
Ez is magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest