Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- 

döntsd el, mit akarsz mérni. a 22 órás folyamatos, megszakítás nélküli telefonhívás bekapcsolt wifivel nem életszerű körülmény, hanem demonstráció. ha a kütyü életszerű körülmények közötti teljesítményét akarod megtudni, akkor egy kicsit tovább kellett volna olvasni a belinkelt cikket. 
- 

zsirfecske addikt dehogynincs, droid maxx vagy akár az lg g2 is hozza az 1 napot. persze effektív 24 órás videólejátszást egyik sem tud (bár a g2 12 órája is figyelemre méltó és ez alapján az új droid maxx is tudhat vagy 16-18 órát). amúgy a gyorstöltés meg 1-5%-ról csalóka, mert a mai akksik és töltők alapból is az alsó tartományban töltenek leggyorsabban. pl. 5-ről 25%-ra nekem kábé ugyannannyi idő alatt tölt mint 95-ről 100%-ra. szerk.: 
 hopp, közben írtatok páran. én egyedül a gsmarena tesztjeiben láttam eddig normális akksi mérési metódust, ezért nekem az az etalon. azért egy ilyen, 22 órás folyamatos 3G talktime telóra azt mondani hogy nem bír ki egy nap aktív használatot az túlzás. ok, a razr is tud 20 óra 3G talkot a pirinyó 2000 mah akksijával, de ott a modem szélsőségesen jó, screen on time-ban 7-8 óra körül elvérzik. ezért szerintem az azonos körülmények közötti 3 faktoros mérés (3G talk, web browsing és videolejátszás) alapján már egy 21/9/16 órás értékekkel bíró razr maxx is felruházható az 1 napos aktív használatot nyújtó jelzővel.
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile (ARPG)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest